2018-10-09 100 瀏覽
之前帶小朋友去megabox 行街嘅時候見到呢間壽司店裝修幾得意,所以約左朋友今日黎試下~雖然喺回轉壽司,但全部都喺卡位,坐得幾舒服。點餐跟上潮流,用平板落單之餘仲有高速火車送餐認真貼心。Menu有兒童餐真係好特別呀,配合番megabox 9樓兒童主題嘅樓層。一家大細都啱食~門口仲有好多氣球,好吸引小朋友。Menu選擇都唔少,我嘅至愛樣樣都有齊。見到迷你刺身丼飯好似幾吸引,我地叫左帆立貝海膽子同埋三文魚子海膽丼~ 全部都喺貴價食材,但價值親民。每次四碟就可以抽獎但今次抽唔中哈哈~下次再玩。丼飯入面嘅飯份量唔多,但刺身就好夠份量! 三文魚子大大粒,卜卜脆又唔腥。帆立貝夠鮮甜。海膽喺大大片,好厚身~ 呢2個丼飯都係極力推介。見佢啲刺身幾好,另叫左三文魚同三文魚腩刺身。三文魚腩賣相好靚,好厚身,好肥美! 無論口感同味道都好高分。最後再叫多個帆立貝刺身埋尾,2個女仔食到飽唔駛$300 , CP值唔錯,抵食~

三文魚籽海膽迷你丼

鮮帶子海膽迷你丼