今次係我第二次來呢度食,我一向都係中意有好野食會返轉頭食既,今次帶左屋企人來食,因為性價比高,佢就唔會話唔抵食麻呢度環景都大既,上次我兩個人坐咗沙發位好舒服,因為人流多今次坐雙人枱就唔太大。我地叫既係A餐$208一位包日本料理放題,火鍋, 甜品。當然,都係任飲任食如果覺得太多食唔晒,或者唔好刺身,B餐$168都係一個唔錯嘅選擇總共有八張放題紙選擇,想知有咩野食可以睇上面張圖,包括火鍋配料,刺生,一品料理/沙律,壽司,天婦羅/掦物,燒物,軍艦/手卷同甜品。湯底揀左黑松露龍蝦湯,滾左之後,有好香嘅黑松露味發出嚟,但食落就唔覺嘅。龍蝦湯會浸入火鍋料度,配蔬菜裏比較好,我自己就冇咁鍾意牛肉味被湯底影響咗,不過屋企人鍾意龍蝦味,就覺得幾特別,唔錯。除咗可以點牛肉,豚肉呢D之外,出邊亦都設有自助區係可以比你自己拎配料既,比較推介芝心丸,年糕同腸仔(腸仔就純粹係我鍾意食哈哈) 醬要主要係柚子醋,芝麻醬同豉油。飲品選擇有好多,除咗平時嘅汽水,亦都有韓式飲品,果汁啤酒同紙包果茶。呢一碟係美國極上牛肉,強烈推介薄身而且牛味比較重,入口都易溶美國肥牛就肥膏比較多,無極上牛肉咁軟身,但色澤都唔錯。放題點左好多

我地叫既係A餐$208一位包日本料理放題火鍋甜品。當然,都係任飲任食

醬要主要係柚子醋,芝麻醬同豉油。
美國極上牛肉
呢一碟係美國極上牛肉,強烈推介
薄身而且牛味比較重,入口都易溶
美國肥牛
美國肥牛就肥膏比較多,無極上牛肉咁軟身,但色澤都唔錯。
枝豆
芝麻雞翼
放題點左好多野,唔一一放上黎啦,除咗必食嘅刺身之外,芝麻雞翼,枝豆,蟹子沙律,芝士年糕我覺得都係唔錯嘅選擇。
最後嘅重點黎啦!呢度嘅甜品真係好高質!
綠茶芭菲

呢個綠茶芭菲,細細杯已經滿足我好多願望,雪糕幼滑綠茶味適中,仲有紅豆啫喱忌廉同丸子
疏乎厘蛋多士
另外,疏乎厘多士亦係外脆內軟,而且出邊好少見到有。仲有好多款唔同嘅甜品,記住一定要留肚食啊!
美國極上牛肉
綠茶芭菲