2019-08-18 45 瀏覽
朋友介紹呢間小店,話佢抵食又有質素首先,店員推介左我地食一個off menu既鎮店之寶:26款刺身飯一黎到真係好驚艷!我地即刻數左係咪26款🤣好處係可以試到好多種唔同既刺身,但係如果我食左,朋友就冇得食🤣或者切一半share🤣不得不提既係啲飯,暖暖地而且有落左豉油,味道十分好!黑蒜油豬骨濃湯乂燒烏冬湯底好好飲呀!豬骨味白湯加埋黑蒜味,好岩我口味!仲有半隻糖心蛋,乂燒肥瘦均暈,十分滿意!我地食完後傾左陣計,傾傾下話不如轉場食糖水之際,就發現呢個甜品拼盤,好似好多野食都係$99,同朋友就決定係到食埋因為都坐得幾舒服哈密瓜雪糕、心太軟、水信玄餅、奶凍、心太軟我最鍾意係心太軟同哈密瓜雪糕~一冷一熱一齊食 oyishi~~~
朋友介紹呢間小店,話佢抵食又有質素

黑蒜油豬骨濃湯乂燒烏冬

哈密瓜雪糕、心太軟、水信玄餅、奶凍、心太軟