2023-10-09 1631 瀏覽
小編朋友有員工discount 見有半價所以前排去咗食MO嘅autumn afternoon tea set諗住以MO嘅水平應該值得一試 但最後都幾失望😞佢並唔係差或者難食 只係以原價$828再要+1嚟講呢個cp值好低我簡單講少少評價啦佢嘅三文治真係麻麻地 塊包又乾又硬🥪而且蛋沙律三文治呢個配料都好普通朋友:「A1 Bakery嗰個蛋沙律三文治抵食好多」🤣杏脯白朱古力蛋糕俾杏脯搶focus 唔係太食到朱古力🍰Scone都係非常一般無咩特別不過都要讚返佢嘅葡撻係好味嘅同埋餐廳環境好 適合同fd嚟聚會我會俾多次機會試MO嘅餐廳 希望佢嘅食物真係對得住佢嘅價錢Sandwich▪️Coronation chicken, almond, apricot, raisins 加冕雞杏仁杏脯葡萄乾三文治▪️Egg salad, cheddar cheese, mayonnaise, herbs 雞蛋車打芝士沙律香三文治▪️Poached salmon, sour cream, lemon, dill 水煮三文魚酸忌廉檸檬蒔蘿三文治▪️Vitello tonnato, capers, anchovy, arug
諗住以MO嘅水平應該值得一試 但最後都幾失望😞

不過都要讚返佢嘅葡撻係好味嘅
同埋餐廳環境好 適合同fd嚟聚會
我會俾多次機會試MO嘅餐廳 希望佢嘅食物真係對得住佢嘅價錢

Sandwich
▪️Vitello tonnato, capers, anchovy, arugula 小牛肉提魚芝麻菜三文治

Desserts
▪️Tiramisu, tonka and hazelnut 意式芝士零陵香豆榛子蛋糕
▪️Matcha and yuzu mille-feuille 抹茶柚子千層酥
▪️Tahitian vanilla and chestnut tartlet 大溪地 雲尼拿栗子撻
▪️Apricot and white chocolate gateau 杏脯白朱古力蛋糕
▪️Apple and caramel, almond joconde 法式杏仁蘋果焦糖海棉蛋糕

Baked
▪️Chestnut madeleine 栗子貝殼蛋糕