J.moon

2021-12-10 20 瀏覽
J.moon🌕係我上ig睇到有好多人分享佢間餐廳所以決定試吓🙆‍♀️因為餐廳個設計實在太靚😍好適合影相打卡而且食物方面亦都好吸引,一上到去當時7:30已經好多滿座,只有室外可以坐或者可以選擇bar枱!溫馨提示建議先book位🙊而我哋選擇左喺室外進食餐廳設計好浪漫好令😍下次希望有機會坐到室內!Crab Cake🌟OMG🥰呢個係我食過最好食嘅蟹餅💯裏面有一絲絲蟹肉加馬鈴薯泥好鬆軟既口感推介!Deep Fried Gillette Shrimps🌟外皮炸得金黃酥脆蝦肉比較厚實味道不錯🙊Truffle Fries with Truffle Mayo🌟本身自己比較鍾意食粗薯條所以啱晒我🙆‍♀️炸到外脆內軟,而且黑松露味十分濃郁👍Calamari Risotto🌟味道令我好驚艷忌廉味非常濃厚😋Risotto比較硬身,配料有魷魚,蘑菇,令到口感較為豐富我很喜歡!Lyra🌟味道好複雜唔知點形容🤣酸酸甜甜第一啖飲會覺得有少許奇怪,但好得意越飲越上癮👍唔怪得知有咁多女仔叫真係好特別💯Phoenix🌟檸檬味好突出味道好清新,食完啲油膩野飲呢杯最合適不過🙈
溫馨提示建議先book位🙊而我哋選擇左喺室外進食

餐廳設計好浪漫好令😍下次希望有機會坐到室內!
Crab Cake

Crab Cake🌟
Deep Fried Gillette Shrimps

Deep Fried Gillette Shrimps🌟
外皮炸得金黃酥脆蝦肉比較厚實味道不錯🙊

Calamari Risotto

Calamari Risotto🌟
味道令我好驚艷忌廉味非常濃厚😋Risotto比較硬身,
配料有魷魚,蘑菇,令到口感較為豐富我很喜歡!
Lyra

Lyra🌟
Phoenix

Phoenix🌟
檸檬味好突出味道好清新,食完啲油膩野飲呢杯最合適不過🙈

Crab Cake
Deep Fried Gillette Shrimps