2019-06-19 375 瀏覽
今日嚟到觀塘嘅Stadium食午餐,我哋一行五個人各自戴咗想食嘅嘢,然後同大家分享。⚾️間鋪頭嘅裝飾全部都係以運動為主,所以連水杯都係棒球嘅形狀!🍔呢度嘅最出名嘅菜式係安格斯漢堡,果然名不虛傳。漢堡非常之厚,而中間塊牛肉亦都煮得啱啱好。🍟叫咗黑松露薯條,比其他地方唔同嘅係佢上面有額外嘅芝士,而呢啲芝士粉再加上黑松露醬,令薯條更加好味!同埋碟薯條真係好大,五個人都食唔晒!🍝最後我就叫咗蘑菇雞肉意粉,我鍾意呢度嘅意粉夠彈牙,同時亦都索到啲汁,同埋佢嘅香葉好清新!🥩朋友叫咗塊well done嘅牛扒。賣相非常之好!伴菜仲有燒粟米,可以解一解牛扒嘅膩!🌮亦都有同事叫咗Tacos,佢呢份他屠蘇特別,有好多芝士喺上邊再加五款嘅漲了。但其實我比較鍾意冇芝士嘅Tacos,因為啲芝士令到啲tacos痴住咗反而冇咁脆,但係佢最特別嘅係有三隻唔同顏色嘅tacos,同埋個牛油果醬非常之清新。🤓🐟最後叫咗Fish n chips,我覺得個魚可以再做得好啲,如果啲魚可以多啲肉同埋個炸粉可以薄啲就更加好啦!整體來講,環境非常之舒服,而食物嘅賣相亦都非常之精美,我哋五個人食到非常之飽!呢間餐廳係一個同朋友相聚傾計嘅好地

⚾️
間鋪頭嘅裝飾全部都係以運動為主,所以連水杯都係棒球嘅形狀!

🍔

🌮
Tacos

🐟
Fish  n  chils

整體來講,環境非常之舒服,而食物嘅賣相亦都非常之精美,我哋五個人食到非常之飽!呢間餐廳係一個同朋友相聚傾計嘅好地方!
2019-06-19
安格斯漢堡