ITSUMÉI
傳說中嘅鐵板界 阿媽家姐👩🏻‍🦱👩🏻🔖 bookmark 左好耐 終於搵到藉口 請男朋友請我食🥰😌餐廳將自己收得好埋 好有神秘感到左門口已經令我好興奮😆禁完鐘仔 就會有人開門🤗📜入門八道菜廚師發板套餐沙律🥗 前菜🍖 鐵板海鮮2品🐠鐵板肉類1品🥩 炒飯🍚 湯🥣 甜品🍰🥗煙三文魚沙律用煙三文魚包住沙律菜超方便嘅一口沙律😂🍖Parma ham 配柚子蓉咸香嘅Parma Ham 配上清甜嘅柚子蓉 中和左個咸味 幾正😋🐠新鮮東星班 +越南虎蝦 & 蒜蓉鮑魚+扇貝平時嘅阿媽家姐 個個食嘅野一模一樣但我同男朋友個碟 完全唔一樣架 🤩呢個上菜方式幾特別 我鍾意❤️食材全部都好高質 調味醬汁亦都計過度過 恰到好處🥩澳洲牛柳 & 日本宮崎豬肉眼🐮點左7成熟 火喉剛好 肉淋而不韌 一片肉配一片蒜片 超香口😋🐷超juicy嘅豬 再配埋旁邊嘅醬 食幾多都唔會滯🍚鐵板粉飯 炒到粒粒金黃 將個胃填得滿滿🥰🍰一邊聽住啲鐵板嘅zizisasa聲 一邊享受住美食 再叫左杯啤酒 真係Chill到一個點☺️十分欣賞餐廳嘅用心+細心 每一碟食物+擺盤 都好似一件藝術品咁廚師仲會根據客人嘅進食速度 去控制上菜嘅速度 十分貼心❤️呢餐飯
傳說中嘅鐵板界 阿媽家姐👩🏻‍🦱👩🏻

餐廳將自己收得好埋 好有神秘感