2023-10-08 774 瀏覽
對上一次黎的時候係2022年年頭今日再黎 menu 不同左老闆也好似轉左手唯一無轉變的係呢度的桌子同椅子都無變可能係星期五啦人流到一直keep 住好多人入座我地人都未齊先叫左2杯飲品座住等MenteRum/Vodka, Pernod, Fresh Mint,lemon Juice Sugar, Soda超 fresh 的味道Mojito(White Rum, Fresh Mint, Lime, Soda)呢杯係我最愛不過我吾係好歡喜佢甜左少少老闆黎度話好肚餓叫左2個小食先再後加左杯MojitoBuffalo Chicken Wings (6 pcs) 水牛雞翼六件呢款甜甜地又帶點辣刺激味蕾一下Deep-fried Calamari 脆炸魷魚圈舊同事好欣賞個sauce多個個魷魚🤣🤣]到齊人再叫下一roundSunset一杯好lady 感覺的酒但男士飲🙊Papagayo Assorted Platter西班牙火腿拼盤16-month serrano ham,chorizo,salamelle,camembert,brie & blue cheese) (16個月白毛豬火腿、辣肉腸 沙樂美
對上一次黎的時候係2022年年頭

Sunset
一杯好lady 感覺的酒但男士飲🙊

Papagayo Assorted Platter
西班牙火腿拼盤
16-month serrano ham,chorizo,salamelle,camembert,brie & blue cheese) (16個月白毛豬火腿、辣肉腸 沙樂美腸、金文、百里及藍芝士)

視覺效果好美
味道方面都吾錯

Black Truffle & Wild Forest Mushroom Pizza 黒松露野菌薄餅
好多不同款的菌

見到旁邊枱叫左隻豬手好吸👀
睇完menu都吾見問左服務員
原來係另一張menu到
我地叫左一份佢係一個set配啤酒
無mark 底到個

Regular Sangria
(Red Wine, Orange Juice, Lemonade

Margarita Sangria
(Tequila, White Wine, Lemonade)
吾喜歡tequila 味的朋友吾建議選

下一 round 再叫左呢2款作收
Stir-fried Fresh Mussels with Chorizo 西班牙辣肉腸炒新鮮青口
辣味掩蓋青口的鮮

French Fries