Odelice! (The ONE)

餐廳: Odelice! (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-07-26 143 瀏覽
位於尖沙咀the one既法式café係入店前望望餐牌,發現同其他法國餐廳好唔同,有更多配搭的法國菜式,而我就比好少地方可以食到既法式薄餅而吸引入去😋我同友人食完讚不絕口,揀啱地方~好有成功感🤤門面好有外國風情半開放式,裝修有啲巴黎街頭feel,好靚❣️呑拿魚好新鮮嫩口,黑椒粒令肉好惹味!沙律會配上橄欖醬同法式包一齊食,係好滿足既前菜😛同前菜既麵包一樣好脆身既,加埋有成粒牛油果切片同三文魚,簡單食材配搭後就做出咁獨特風味喇😍係我期待已久既法式薄餅!熱愛黑松露既我不得不說佢好出色!薄薄煎過既餅皮加上ham&egg 好正!黑毛豬配上紅酒汁不得了,啲香滑薯泥撈汁食到停唔到😂又有外國菜先常食到既串串茄喎😌💕甜品時間喇🍰!自家製Tiramisu 食得出baileys既味道❣️ cream cheese 幾質感好準確唔會太水幾企身,推薦👍🏻再尼既心太軟更驚嘆🧡 一叉落去即刻流哂出尼!影都影唔切,心太軟就應這樣呀!超喜歡外脆內軟,和雪糕冰火交融既感覺!🤩這間餐廳既菜式風格獨特,令我不斷有好多新體驗❣️整體好鍾意呀!法國店主亦非常親切對代每個客,好impressed!

炙燒呑拿魚尼斯沙律

呑拿魚好新鮮嫩口,黑椒粒令肉好惹味!
沙律會配上橄欖醬同法式包一齊食,係好滿足既前菜😛

西班牙黑毛豬

Tiramisu