❤️此店不紅  天理不容❤️我係上環街坊都十年八載啦,因為有小朋友關係所以食親外賣多數都係叉飯或者Pizza。今次喺外賣平台碌碌吓見到呢間豬扒好似唔錯,所以叫咗外賣自取試下,點知一鳴驚人!!一係唔食一食要連食兩日!!1. 芝士蘋果焗豬扒飯我由拎外賣返到屋企,起碼都隔咗成15分鐘,但係個飯嘅都仲係好熱,要讚👍個飯有炒底冇俾啲汁焗到淋pat pat咁又香又咬口-好食👍個汁同個蘋果夾到得好好,甜酸比例簡直係絕配👍最緊要梗係塊豬扒啦-厚切Juicy好味頂流👍👍👍 我夠膽講句,佢一定吊打晒全中上環甚至係全港島嘅焗豬扒飯!!2.卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋豬扒同飯都好正,唔重複咋讚啦。芝士白汁都唔算好膩,唔錯👌3. 芝士焗越式水咖喱豬扒飯 呢個飯都係一個驚喜,我冇諗過佢個咖喱汁調得咁好食,連我個仔(10歲)都食到舔舔脷👍4. side dish 肉丸 本身諗住搭單買啲snacks咬下,嘩!點知粒肉丸又Juice又彈牙,最後我哋一家要搶着嚟食❤️5. 炸薯條 外賣關係返到屋企有已經冧咗d, 但係都好有薯味,最後當然都係清碟啦。本身我冇諗過間嘢會係咁驚喜,所以冇影相🙏🏻諗起要食食評嘅時候已經清枱晒啦。其實佢個
  ❤️此店不紅  天理不容❤️

1. 芝士蘋果焗豬扒飯

2.卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋

豬扒同飯都好正,唔重複咋讚啦。芝士白汁都唔算好膩,唔錯👌

3. 芝士焗越式水咖喱豬扒飯

4. side dish 肉丸

5. 炸薯條

本身我冇諗過間嘢會係咁驚喜,所以冇影相🙏🏻諗起要食食評嘅時候已經清枱晒啦。其實佢個外賣packing都好professional好靚仔,又有design 有保暖,成件事都好有heart!

我希望佢長做長有!可以保持水準💪🏼
2024-03-17