終於唔使飛去日本都有得食地道拉麵🔥尖沙咀呢間餐廳係日本過江龍拉麵店😋除咗有得食拉麵 仲有好多Be@rbrick駐場可以打靚卡添!未入去已經見到廚房對上大大個Be@rbrick 金銀色好吸引🙈入面牆身同座位亦有唔同款式是日朋友係大空翼😂同佢坐同一張枱牆身仲有尖沙咀一郎嘅故事🤣畫得好靚連menu都行可愛漫畫風路線😍餐廳主要售賣九洲傳統拉麵其中限定君拉麵係不時會轉嘅我地今次黎係鯛魚白湯拉麵叫咗兩款小食 豆腐質地偏實 份量都幾大份👍🏻醬油濃度剛好羽根餃子亦不錯我地都幾中意食辣野 緊係要試下呢個激辛地獄拉麵啦😍湯底好正 面底較粗 口感不錯配料方面木耳好爽口 叉燒好粉嫩軟熟使用日本真鯛製作 鯛魚入口即溶湯底魚香味好重👍🏻溏心蛋蛋黃呈橙紅色 食落蛋香味好出👍🏻兩支嘢飲幾特別 抹茶可樂有淡淡嘅茶香 幾鍾意蜜瓜梳打果香味幾重👍🏻仲有得扭蛋添 大獎仲係Be@rbrick!雖然今次淨係抽倒現金券 但潮流達人記得去喇😆
是日朋友係大空翼😂同佢坐同一張枱

配料方面木耳好爽口 叉燒好粉嫩軟熟

使用日本真鯛製作 鯛魚入口即溶
湯底魚香味好重👍🏻
溏心蛋蛋黃呈橙紅色 食落蛋香味好出👍🏻

仲有得扭蛋添 大獎仲係Be@rbrick!
雖然今次淨係抽倒現金券 但潮流達人記得去喇😆
溫泉蛋冷豆腐