2023-02-05 17 瀏覽
之前見到啲post介紹過依間拉麵店🍜 入面有好多be@rbrick擺設 所以比佢吸引左🫣 今次專程同朋友黎到食lunch🤭 消費完仲可以扭蛋添🤩🍀限定拉麵 (鯛魚湯拉麵)見到係期間限定即刻好想試下🤣 今期嘅限定係鯛魚白湯拉麵 黎款魚湯底非常濃郁 就咁當湯飲都好正😍 配料係採用和歌山鯛魚 魚味香濃軟嫩🐟 鐘意魚嘅朋友一定要試下🥰🍀激辛拉麵(赤郎君)辣味都幾突出🌶️ 如果吾食得辣嘅朋友囝都係簡其他啦🤫 賣相好靚 食材放得好分明😛 豚肉有嚼勁 而且好大塊☺️🍀羽根餃子一份有4隻餃子🥟 味道吾錯幾開胃 可以過下口癮😗🍀溫泉蛋冷豆腐一切開豆腐 即刻見到溫泉蛋係入面🤣 好完整好吸引 再整開溫泉蛋♨️ 蛋黃流埋出黎 好有層次感👍🏽🍀靜岡蜜瓜梳打相對較甜 蜜瓜味夠突出 岩晒我口味😚

🍀限定拉麵 (鯛魚湯拉麵)
限定拉麵 (鯛魚湯拉麵)

🍀激辛拉麵(赤郎君)
激辛拉麵(赤郎君)

🍀羽根餃子
一份有4隻餃子🥟 味道吾錯幾開胃 可以過下口癮😗

🍀溫泉蛋冷豆腐

🍀靜岡蜜瓜梳打
相對較甜 蜜瓜味夠突出 岩晒我口味😚
靜岡蜜瓜梳打
限定拉麵 (鯛魚湯拉麵)
激辛拉麵(赤郎君)
靜岡蜜瓜梳打