見壽司郎推出咗7月期間限定嘅夏祭menu,有幾款望落都幾吸引,即刻去睇吓值唔值得大家排隊試!今次就集中介紹夏祭嘅呢4款新商品👇🏻▫️中吞拿魚腩配醬漬智利海膽 ($17) 4/5見網上都幾多人話海膽有腥臭味同份量細,我哋食又冇呢個問題,海膽唔苦仲帶有少少鮮味,中吞拿魚腩都幾肥美魚味濃郁,$17有呢個質素我哋都收貨,性價比幾高!▫️軟煮鮑魚 ($22) 3/5鮑魚肉質柔軟唔韌,但切得太薄,加上鮑魚本身冇乜味,食落味道一般。▫️特選松阪和牛 ($27) 2/5食落完全唔覺得似和牛,牛肉燒到乾曬,肉質比較柴,有牛味但唔香,唔推薦🫠▫️白桃味芭菲 ($35) 4/5夏天食凍嘢真係好爽!白桃雪芭同牛奶軟雪糕加上醃製桃,底層再放咗牛油蛋糕。白桃雪芭嘅桃味唔算好假,桃肉香甜清新,軟雪糕一如既往好重奶味,蛋糕配冰涼嘅雪糕一齊食好滿足💖雖然壽司郎越開越多分店,但係排隊人數都仲係好多,我哋今日5點鐘到尖沙咀店攞飛,都等咗一個鐘先有得食,但已經算係我地排咁多次以嚟算快嘅一次🤣大家通常要排幾耐隊先食到?又或者有邊間分店質素係比較好同穩定嘅都可以comment話俾我哋知😆Overall rating (5粒⭐️為滿分)味道

▫️中吞拿魚腩配醬漬智利海膽 ($17) 4/5
中吞拿魚腩配醬漬智利海膽

▫️軟煮鮑魚 ($22) 3/5
軟煮鮑魚

▫️特選松阪和牛 ($27) 2/5
特選松阪和牛

▫️白桃味芭菲 ($35) 4/5
白桃味芭菲

Overall rating (5粒⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比:⭐️⭐️⭐️

✨想睇更多食評就記得follow - hk_holidaydiary
中吞拿魚腩配醬漬智利海膽
白桃味芭菲