🥢🇹🇭🥣$398 - 飽肚泰式2人套餐▫️免加一▫️晚市飲品買一送一🔘泰式串燒4串(豬/雞)豬雞各2串,吾知係咪燒得過熟定燒完擺左好耐,雞肉完全硬晒冇汁,豬好少少冇甘硬但都好乾。配搭嘅沙嗲汁都冇沙嗲味只有花生味。🆗泰人大頭蝦冬蔭湯(細)個湯都大碗,比左好多菇,同埋一隻開邊大蝦。但呢個冬陰功湯好鹹,雖然酸辣味都有,但食完呢餐飯成晚要係咁飲水。☑️招牌蛋咖喱海蝦枕頭包呢個推薦!真係幾好食,個包好軟熟,亦都烘熱左,皮會脆脆地。蛋咖喱好味道,蛋花好靚,椰汁味濃,甜甜地又唔辣,點面包一流。而大蝦炸過,有5隻幾彈牙,裏面仲有三色椒絲同洋蔥絲。☑️馬拉盞炒通菜好大碟,菜仲脆綠,味道好正好惹味,有大量蒜香加埋微,愛上食菜🥬☑️椰汁珍多冰/椰汁紅豆冰🥥 -$32椰汁味濃,好飲。紅豆同埋珍多冰一條條嘅野數量好多,幾q彈。🥲甜品冇上到,我地都吾記得左問
🥢🇹🇭🥣
$398 - 飽肚泰式2人套餐

▫️免加一
▫️晚市飲品買一送一

🔘泰式串燒4串(豬/雞)
泰式串燒4串(豬/雞)

🆗泰人大頭蝦冬蔭湯(細)
泰人大頭蝦冬蔭湯(細)

☑️招牌蛋咖喱海蝦枕頭包
招牌蛋咖喱海蝦枕頭包

☑️馬拉盞炒通菜
馬拉盞炒通菜

☑️椰汁珍多冰/椰汁紅豆冰🥥 -$32
椰汁味濃,好飲。紅豆同埋珍多冰一條條嘅野數量好多,幾q彈。

🥲甜品冇上到,我地都吾記得左問
2023-09-20
招牌蛋咖喱海蝦枕頭包