2024-04-01 285 瀏覽
🐣趁住復活節假梗係到處覓食!尖沙咀呢間京滬.佳餚烤鴨推出咗《海鮮烤鴨三重奏套餐》✨,做咗會員之後$398就食到啦‼️ 平靚正之選!🌟套餐包括皮薄餡靚嘅 #招牌小籠包 、香脆多配料嘅 #京滬香酥烤鴨 、#新鮮多蒜嘅 #蒜蓉開邊蒸海蝦 , 炸鴨嘅份量啱啱好夠兩人唔會太多太濟!因為套餐係冇跟飯,所以建議大家可以另外加飯又或者係升級追加小食!如果唔係晚餐嚟講可能未必夠飽😂❤️+$32 爆汁牛肉煎餅 啲汁真係成碗湯咁爆出黎❤️+$18 三鮮煎鍋貼 煎得香口不油膩🍧半價可以追加餐牌上嘅甜品🧡#楊枝甘露佢有個超大混合咗西柚同西米嘅雪糕球,送出嚟嘅時候仲有乾冰同閃燈閃下閃,真係全場矚目!隔籬枱見到都即刻叫返個🤣不過個人就覺得有點偏甜😅🧡#高力豆沙店員高度推介應該係店舖入邊嘅經典甜品!一搣開就見到熱辣辣嘅紅豆蓉,食落後真係好滿足🥰

唔會太多太濟!

❤️+$32 爆汁牛肉煎餅 啲汁真係成碗湯咁爆出黎