2019-06-08 352 瀏覽
已經係第二次黎喇 上次已經覺得啲嘢食唔錯 侍應啲態度又好nice 坐嘅地方好寬敞 今次幫親亦都冇失望上次叫咗醉雞肥牛 一食落就知啲牛好新鮮 不過醉雞就一般 但係個份量就好多 今次就淨係叫咗肥牛 再試吓其他新野先^^ 唔記得咗呢個係咩菜 不過陣味就errrrr...唔會再叫上次叫咗蕃茄湯 今次試吓呢個冬瓜湯 一嚟到好香睇張相就知足料 個侍應好好 仲間唔中幫我地整開啲冬瓜 因為驚痴底 食完呢個冬瓜都飽左3成😂紫淮山 + 四寶丸 d丸一睇就知係手打 好正淮山成條 我哋兩個人食 真係有啲飽翠肉鯇 個邊邊有啲韌 建議就咁食啲肉唔好食啲邊 韭菜餃正常OK佢啲嘢飲好大杯 兩罐嘅份量 不過有時冰太多 如果你落一罐先就會搞到啲汽水稀左d 藍妹生啤 my favor 又抵又大杯 宵夜有7折會抵啲 唔係宵夜時段我經openrice bk台都有85折 兩次埋單7xx 雖然有小小偏貴 不過環境食物服務 我覺得都值得
已經係第二次黎喇

今次就淨係叫咗肥牛 再試吓其他新野先^^