對住I square 嘅一間樓上火鍋餐廳 未必好覺眼 但係個招牌都大大個 唔難搵上到去見到裝修用上灰色水泥牆身 配以水墨畫見到佢個 <狂野海鲜二人餐> 每位$288已有海鮮+靚牛+甜品 呢度另外加 醬油$18/位 三色小食$25/碟 鍾意呢度特別標榜係冇人工調味料識食就一定品嚐食材嘅真味道兩個已經非常夠食 又抵又好食 值得推介而且我覺得店員服務態度都好好 主動加湯🤍麻神麻辣湯+冬瓜瑤柱湯 雙拼湯底非常足料 麻辣湯唔會太辣 亦都唔會越嚟越辣 反而有一種甘甜嘅味道 有超入味嘅果凍鴨血 千層豆腐估唔到冬瓜瑤柱湯底係咁好味 非常足料 飲得出不惜工本放咗靚瑤柱 冬瓜吸晒啲湯汁 🤍牛肉盛(牛頸脊•牛胸爽• 牛筋膜•一口牛•封門柳)充滿牛味 分門別類 店員都有提示邊一啲要煮耐啲 啲一啲可以好快食得🤍海鮮 (日本元貝•大連鮑魚• 基圍海蝦)沙白,花甲(時令2款)估唔到有咁多海鮮 好乾淨 都新鮮 🤍七色菜籃~ 洗得好乾淨又好豐富 每樣都有啲🤍自家手打韭菜餃 ~又飽滿又香 🤍手工麵 ~真係好好食!雖然食到最尾先至食呢個面 但真係忍唔住食晒 彈牙 充滿麵香🤍雪糕糯米糍🤍水果茶 ~ 大大杯
對住I square 嘅一間樓上火鍋餐廳

兩個已經非常夠食 又抵又好食 值得推介
而且我覺得店員服務態度都好好 主動加湯

🤍麻神麻辣湯+冬瓜瑤柱湯 雙拼湯底
有超入味嘅果凍鴨血 千層豆腐

🤍牛肉盛(牛頸脊•牛胸爽• 牛筋膜•一口牛•封門柳)

🤍海鮮 (日本元貝•大連鮑魚• 基圍海蝦)
沙白,花甲(時令2款)
估唔到有咁多海鮮 好乾淨 都新鮮

🤍七色菜籃~ 洗得好乾淨又好豐富 每樣都有啲

🤍自家手打韭菜餃 ~又飽滿又香

🤍雪糕糯米糍

🤍水果茶 ~ 大大杯 好多生果 已經切好一粒粒 好值得叫一杯慢慢飲