2024-05-01 19 瀏覽
🍊 餐廳名稱:御滿屋日本料理 (荃灣)🐝 味道:7.5/10環境:7/10整體分數:7/10💰人均:$250+———————————————————好幾年無食過日式放題咁濟,今日黎到呢間係性價比極高嘅放題餐廳,同時提供左4個唔同set俾大家選擇。我地就揀左最basic A set,唔好以為最平就無乜好野,其實已經有成77品提供,而且有自助吧,飲品包括啤酒都係無限供應,真係抵到爛。自助吧有甜品雪糕,炸物,日式前菜等等。最驚喜係有Haagen Dazs,不過我地食得太耐先拎,想食個時無晒。咁自選食物都不外乎刺身,壽司,燒物等等啦。刺身處理得不錯,新鮮好重要,有埋泰式生蝦,真係好意外。手卷方面竟然呢個價錢有海膽叫,會唔會太佛心。燒物有串串亦都有燒魚,連燒生蠔都有。整體cp值好高,價錢以放題黎講算平,同一班朋友吹水食飯最好不過嘅選擇。薯餅蛋餅 💰38三杯雞扒便當 💰72經典滷味大拼盤 💰70古早味冬瓜茶💰18🗺️ 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓 🔍#Flavorfortday荃灣🚆 荃灣站B1出口,步行約10分鐘#荃灣#荃灣美食#香港美食#美食#週末#探店#foodie#hkfoodi
🍊 餐廳名稱:御滿屋日本料理 (荃灣)🐝

味道:7.5/10
環境:7/10
整體分數:7/10

💰人均:$250+
———————————————————

自助吧有甜品雪糕,炸物,日式前菜等等。最驚喜係有Haagen Dazs,不過我地食得太耐先拎,想食個時無晒。咁自選食物都不外乎刺身壽司,燒物等等啦。刺身處理得不錯,新鮮好重要,有埋泰式生蝦,真係好意外。手卷方面竟然呢個價錢有海膽叫,會唔會太佛心。燒物有串串亦都有燒魚,連燒生蠔都有。

薯餅蛋餅 💰38
三杯雞扒便當 💰72
經典滷味大拼盤 💰70
古早味冬瓜茶💰18

🗺️ 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
🔍#Flavorfortday荃灣
🚆 荃灣站B1出口,步行約10分鐘

#荃灣#荃灣美食#香港美食#美食#週末#探店#foodie#hkfoodies#hkfoodie#foodieshk#foodiehk#hkfoodblog#hkigfood#hk#hkfoodlover#hkfood#hkfoodblogger#hkfoodstagram