📍 牛大人上星期同朋友去左牛大人食火鍋🍲火鍋任食時間為兩小時🥰 一共有3款餐俾你選擇😆 19:30前離座仲有優惠價!陸續有好多人嚟-澳洲極上和牛套餐 $248套餐包咗兩杯啤酒同每位會有兩粒澳洲M9和牛牛丸🤤 牛丸咬落去彈牙多汁😍呢個套餐係三款套餐入邊最高級嘅 所以可以食嘅款式都係最多其中包括紐西蘭羊肉、安格斯牛小排、澳洲M5和牛牛肩卷、西班牙豬肉片等等 有唔少高級嘅肉類除咗肉之外仲有好多款唔同嘅丸 仲有小編最鍾意嘅漿🤩 台灣海鮮漿同墨魚漿都好好味😋食落去鮮甜又彈牙 值得一試啊!佢哋仲有好多台灣地道小食選擇 鹽酥排骨打邊爐真係一流🤤🤤 咬落去外脆內軟另外佢哋仲有唔同特色嘅飲品選擇😋 最喜歡金桔椰果😋 咁落去鹹鹹甜甜 不過椰果嘅份量就偏小😢 如果落多啲就更好另外打邊爐梗係唔少得炸魚皮、響鈴同油炸鬼、腐竹啦🤩 呢幾款佢哋都有得選擇㗎除咗呢啲佢哋仲有好多好多唔同嘅菜、日常火鍋配料都有!覺得唯一有啲可惜嘅就係甜品冇得放題😢 不過客人可以係最尾每人拎一份甜品🍮有雪糕同埋台式甜品選擇 咁我就揀咗一個仙草凍同埋一個士多啤梨雪糕🍦仙草凍嘅size 唔大 細細碗咁 但係食落去口感順滑再加上有花生有咬口🤤
📍 牛大人
上星期同朋友去左牛大人食火鍋🍲

陸續有好多人嚟
澳洲極上和牛套餐 $248
呢個套餐係三款套餐入邊最高級嘅 所以可以食嘅款式都係最多
食落去鮮甜又彈牙 值得一試啊!
除咗呢啲佢哋仲有好多好多唔同嘅菜、日常火鍋配料都有!
仙草凍嘅size 唔大 細細碗咁 但係食落去口感順滑再加上有花生有咬口🤤 味道都唔錯🥰
大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻
✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
綜合食評📝
外觀:★ ★ ★ ★ ☆