2020-01-26 27 瀏覽
#phonoodles #vietnam #vietnamesefood 12:35左右黎到,已經要等位,舖頭好細,座位全部都bar枱位圍住個廚房*味道: ❤️❤️❤️❤️賣相: 🌸🌸🌸🌸環境: 🎪🎪服務: 👍🏻👍🏻👍🏻..............................價錢: 💸💸Lunch 人均消費~$100🏷pho bar📪中環利源西街24號地舖*每日精選-牛腩越南河+$20 轉意大利翠玉瓜麵個湯同麵都唔錯,牛腩都好味好淋,落單果時可以自己選擇要咩配料,方便d好多配料都唔鐘意食既朋友貪新鮮轉左翠玉瓜麵,食落真係好似食緊一絲絲既翠玉瓜(唔通真係翠玉瓜黎?!🤔),不過我覺得太軟身, 下次都係食返普通河粉爆炸雞隻雞炸得太乾身,同埋太濃味. 附三隻唔同顏色 白,黃,粉紅色既醬,d醬食完都唔知係咩醬黎不過就好好味*🔹每逢lunch time 都好多人排隊(6-8個), 但裡面座位真心少,要食真係要揀non peak hour或者預多d時間食======================
味道: ❤️❤️❤️❤️
賣相: 🌸🌸🌸🌸