串街 • 太子串燒咁香口嘅野食,係有時夜晚想食得放縱啲嘅好選擇。今次呢間主打串燒嘅餐廳係酒吧林立嘅街個度,而餐廳比較夜閂門,岩曬當宵夜或者想食少少野嘅人添。😋😋..✅ 食肉獸串燒拼盤 🍖 $200好貼心嘅餐廳一定係知有好多人選擇困難,所以推出呢個內含14款肉類串燒嘅套餐,入面有以下幾款肉:- 燒牛舌- ⁠燒安格斯牛柳粒- ⁠燒牛肋粒串- ⁠燒司華力腸- ⁠燒台灣腸- ⁠燒羊肉- ⁠燒煙鴨胸- ⁠燒雞中翼- ⁠燒雞脾肉串- ⁠燒豬五花- ⁠燒芝士腸- ⁠燒牛丸- ⁠燒墨丸- ⁠燒雞軟骨呢度就唔逐一評述,但感覺餐廳有個特別,就係唔會落太多調味香料掩蓋食物,我地叫左唔辣,而上而只有薄薄一層香料作為襯托,我個人比較鐘意呢點,尤其對於牛肉同羊肉串,可以食到食物原味。另外價錢方面,$200 有14串,性價比不用再多說😙..✅ 蒜蓉粉絲大扇貝 🐚 $33同上面串燒一樣,上面嘅蒜蓉唔會話太濃烈攻鼻,扇貝都算大隻,食落肉質結實爽彈,至於味道,就是蒜蓉味吧😂
串街 • 太子
✅ 食肉獸串燒拼盤 🍖 $200