星期五Happy Friday辛苦左成個星期即刻約左好姊妹出黎食返餐好😋我地就去左蠔埕食佢地新出既「日本鹿兒島A5和牛火鍋+任食鱈場蟹宴」🦀$738就可以食到120分鐘高質食材free flow半放題大餐(9:30p.m.後入座$688)最吸引一定係無限追加日本鱈場蟹腳同埋無限任飲Sapporo Draft Beer🍺,House Sake,各款汽水仲有黑糖薑茶,岩晒三五知己聚會可以食同飲得超盡興🥳日式磯煮凍鮑魚用磯煮方式令到濃郁既湯汁鎖住係鮑魚入面,而且肉質保持得非常鮮嫩彈牙,令人回味無窮,有機會都好想再食多隻日本3式牡蠣刺身(鱘魚子海瞻醬、三文魚子拖羅魚蓉、原味-香蔥辣蘿蔔蓉)🦪生蠔非常之新鮮肥美,三款口味各有特色,最有驚喜既係鱘魚子海膽加落生蠔上面令鮮味更加豐富,鮮上加鮮🥰 炭燒串燒拼盤(廚師發板)🍢鵝肝釀雞翼,汁燒五花腩,燒粟米,而最特別嘅係新鮮三黃雞提燈,即係未孵化嘅雞蛋同埋輸卵管,雞蛋味好香濃食落似糖心蛋,雞輸卵管就爽口感覺好特別😆炭燒蟹黃醬蟹肉飯糰🍙飯糰燒到外脆內軟而且有炭燒香味,配合埋蟹黃醬蟹肉真係非常之享受😌鹿兒島A5黑毛和牛🐮套餐提供左鹿兒島A5黑毛和牛用黎Shab
日式磯煮凍鮑魚
炭燒串燒拼盤(廚師發板)🍢
炭燒蟹黃醬蟹肉飯糰🍙
鹿兒島A5黑毛和牛🐮
套餐提供左鹿兒島A5黑毛和牛用黎Shabu Shabu食,牛肉油脂分布較重,食落入口即溶好鮮嫩
日本鱈場蟹腳🦀
重頭氣係無限追加既日本鱈場蟹腳,蟹腳尺寸大食落啖啖肉,而且好鮮甜,任食黎講質素真係算好好!
黑糖薑茶
House Sake