呢到嘅環境真係好適合黎chill下飲下啤酒吹下水✨唔鐘意飲手工啤 都仲有咖啡,茶,梳打😚除左啤酒夠晒特色 三文治,意粉,飯都好有創意 好fusion💓+$20仲可以配薯條/沙律/湯 同埋野飲😋.椒鹽浦Boy🧂 $48/half我好奇怪 食包最愛就係好硬好乾 法包好啱我心水🤤menu寫住啤酒醬炸蝦🍤但係食落又唔太覺有啤酒味🤔可能比啲面頭啲參巴蛋黃醬蓋過左?所以連椒鹽味都唔太出🙈個醬有少少辣🌶配炸蝦又幾夾😝包餡仲夾住啲紫椰菜 豐富左口感 仲清新啲🥰不過如果佢唔撈沙律醬會好啲😳因為面頭啲醬已經好濃味🧐.吐司雞🍞 $48/half西多士就食得多 但係冇諗過可以配炸雞🍗炸得好脆卜卜 一啲都唔油😍雞肉都好滑👍🏻西多士唔似茶餐廳嗰啲 反而有啲似french toast🍞感覺健康啲😎面頭舊介央牛油 味道甜甜地 幾特別🧈原本唔知佢隔離嗰兜係大麥麥芽糖漿🤣但係我勁鐘意佢個味 係維他麥精嘅味道🤩.美心蒜牛意🐮 $88個意粉炒得幾香 不過油左少少🤏🏻啲蒜蓉同辣椒皮都幾多 食落好夠蒜味同埋都幾辣下🧄🌶️佢面頭嗰啲係心內美蘿蔔絲 第一次食🤣個味甜甜地似唔辣嘅紫洋蔥🧅撈埋意粉一齊食 可以解膩😛牛肉片份量夠多 但係冇乜
椒鹽浦Boy🧂 $48/half
椒鹽浦Boy

吐司雞🍞 $48/half
吐司雞

美心蒜牛意🐮 $88
個意粉炒得幾香 不過油左少少🤏🏻啲蒜蓉同辣椒皮都幾多 食落好夠蒜味同埋都幾辣下🧄🌶️佢面頭嗰啲係心內美蘿蔔絲 第一次食🤣個味甜甜地似唔辣嘅紫洋蔥🧅撈埋意粉一齊食 可以解膩😛牛肉片份量夠多 但係冇乜牛味 同埋都幾鞋~
美心蒜牛意

馬來肉骨飯🇲🇾 $88
唔記得幫佢影相 所以借咗朋友張相😭呢個risotto好特別 係馬來肉骨茶味‼️我自己本身好唔鐘意佢陣藥材味 但係呢個飯完全食唔出 係甜甜地嘅味😍唔鐘意飲肉骨茶都可以試下😋最鐘意係個飯嘅口感 粒粒分明 又夠煙韌 唔會太腍太硬💓risotto入面仲有啲豬肉碎 唔錯😚敗筆係面頭塊煙肉 好鹹又乾 唔加會好啲🥓同埋淨係得一片~都幾寒酸🤨
馬來肉骨飯

熱日式焙茶鮮奶☕️ $48 (跟set + $10)
焙茶味幾香濃 仲有啲茶嘅苦澀味🤎個拉花好靚🥰
日式焙茶鮮奶

凍日式綠茶鮮奶🍵 $52 (跟set + $12)
唔知係咪加咗冰🧊好淡茶味 都冇乜奶味~~
日式綠茶鮮奶
椒鹽浦Boy