今日媽媽話放假要帶陳紫萱🐶出街喎~本來好興奮㗎點知⋯⋯聽講係好受街坊歡迎嘅動物友善餐廳,天氣咁熱,萱萱當然要親自嚟試一次啦~狗狗枱只有一張,位於餐廳門口,萱萱有私家車,當然無問題啦,餐廳有規矩,萱萱當然樂意配合啦~不過,呢度嘅服務態度真係麻麻,又要做寵物生意,但一啲都唔友善,呢度係自助落單嘅,我哋upload唔到個order,請職員(疑似經理)協助,佢居然唔係行過嚟幫我哋落單,而係企喺reception隔住條通道嚟落單,好似我哋有瘟疫咁,又聽唔到我哋叫啲乜,要好大聲重覆咗幾次先成功落到單是日餐湯焗迷你肉醬螺絲粉熱綠茶燕麥奶咖啡萱萱嘅水果窩夫🉑其實呢個價錢食下午茶,真心唔平,食物味道普通,加上咁嘅服務,又係偽動物友善餐廳,有人請都唔會再嚟食完梗係要做返正經事啦,聽講愛麗斯夢遊仙境擺到八月尾,打咭就係港女呢指定動作啦
今日媽媽話放假要帶陳紫萱🐶出街喎~
本來好興奮㗎
點知⋯⋯

~

是日餐湯

焗迷你肉醬螺絲粉

熱綠茶燕麥奶咖啡

萱萱嘅水果窩夫🉑

其實呢個價錢食下午茶,真心唔平,食物味道普通
,加上咁嘅服務
,又係偽動物友善餐廳,有人請都唔會再嚟

食完梗係要做返正經事啦
,聽講愛麗斯夢遊仙境擺到八月尾,打咭就係港女呢指定動作啦

2021-08-20
下午茶