開業初期用餐多次,食物及飲品質素唔錯,但早期沒套餐選擇,晚膳多數散叫,價格頗貴,而四週還有很多更好的選擇,所以...不經不覺已超過兩年沒再幫襯了。前陣子有朋自遠方來🥰姊妹閒日放假突然到訪元朗找吃午膳,當然要搵個好坐啲嘅地方,可悠閒地享用午餐😋來到久違了一段時間沒幫襯的Green Waffle,看到餐牌相片都好吸引,午市有套餐選擇又啱口味,決定入座😏剛好被安排到餐廳角落邊的四人枱,但位置開揚,二人就自然坐得更舒適👍🏻各自選好口味下單,食物及飲品質素都👌🏼不錯,但不算有太大驚喜🙄不過不失啦😅是日餐湯~ 南瓜忌廉湯,香濃南瓜甜味,入口滑溜,有飽肚感😁🤭兩款不同的主菜可分嚐😁其中一客包甜品...半份窩夫🧇餐廳服務都唔錯,服務員又不時主動替客人添加水,慢慢歎著杯茶都消磨了整個下午😄要給讚的👍🏻奶茶夠濃滑☕合口味😋💯想不到很快又有機會再來幫襯😋因較早前才跟姊妹吃完唔錯,另一半下午放假,決定再到來午膳,驚喜發現原來閒日不同日子餐牌有轉換😃👏🏼而且有更好的選擇😋更合另一半胃口👍🏻"笑臉"食評應該是給讚以下這一餐的"食物~兩客主食"才對🙄雖然這一餐有些少不愉快經歷,在結帳付款時發生了一段小插曲😑後話再交

南瓜忌廉湯
兩款不同的主菜可分嚐😁
其中一客包甜品...半份窩夫🧇
熱奶茶(少奶)
食評應該是給讚以下這一餐的"食物~兩客主食"才對🙄雖然這一餐有些少不愉快經歷,在結帳付款時發生了一段小插曲😑後話再交代...
二話不說已決定下單,雖然桌上擺放了QR code自助 點餐,但服務員也很主動的提供服務,可直接為客人下單,對客人而言🤭當然更方便快捷👏🏼
牛油果軟殼蟹沙律~清新健康沙律菜,點餐時忘記了要求沙律醬汁另上,但餐廳細心的服務😄原來沙律醬汁都是分上的👍🏻
牛油果軟殼蟹沙律

另一款是烤雞芝士窩夫三文治配蕃薯條😍喜愛此店的番薯條,香脆可口😋真係停唔到口🤭
烤雞芝士窩夫三文治配蕃薯條

窩夫是鬆軟厚身重蛋香味(不是脆口嗰種),夾著兩件小雞扒及沙律菜,最上層熱燙溶化的芝士仍在流著的😵超滿足🍔🧀🧇😏
烤雞芝士窩夫三文治配蕃薯條

至於這一杯特色咖啡~"班蘭咖啡"🙄這杯凍飲不算太甜,一向喜愛吃班蘭蛋糕或甜品,所以想試試班蘭咖啡會如何?但有點失望😞感覺味道怪怪的🥴香濃的咖啡味道比較重...蓋過班蘭味糖漿?少少苦澀味...🤔似乎跟咖啡味不太夾?
班蘭咖啡

點餐時服務員提及餐飲可選擇一般咖啡茶,以附加費可升級至午餐菜單上的"蝶豆花"特飲,又或以半價價錢選擇主餐牌上其他特色咖啡,另一半想試試特色咖啡便查看飲品餐牌,稍後再落單。
餐飲下單時有跟服務員再確認"特色咖啡"以半價計,所以點了"班蘭咖啡",怎料...用餐完畢結帳到cashier付款時查看收據這杯特飲收了正價?!😨收銀員說:服務員沒有跟你們更正嗎?其他特色咖啡是半價,只是這杯特飲沒有優惠😱更反問我們跟誰落單?😤即時有點被騙感覺,如落單時知道沒優惠便不會選這一杯,正價六十幾蚊太不值了?😒那刻又真的認不出那位服務員?他們也在互相推搪?因餐飲是較後落單...好像不是替我們點餐的服務員?又或是已經下了班不在場?重點是落單時有再跟服務員確認是半價才order的,若知道落單時有錯誤可通知客人更正,或可改選其他特飲,收銀員有點不耐煩也不理會解釋... 情況變得僵著了🤨但cashier這樣的態度及處理方法...在顧客方面同樣也可表示不滿吧!?😠當時只好找餐廳負責人處理,當然最後餐廳都按半價收費了事?!

整體來說,兩次用餐體驗都感覺良好...悠閒寫意、吃著食物是滿意的😋其他服務員都友善親切,只是這次在離開結帳時...😒不幸遇上個別cashier嘅服務態度問題,希望這不愉快經歷只是個別事件吧!😑
南瓜忌廉湯
熱奶茶(少奶)
牛油果軟殼蟹沙律
2022-08-14 96 瀏覽
開左咁耐先發覺好似沒食過,今日阿妹想食得清清地就黎試下。到左發現原來佢8月底就會close,剛趕得上close 之前試。鋪頭叫 Green Waffle,沒理由唔試 waffle 㗎! 所以叫左嗰 Chicken Waffle 試下,揀左煎蛋煎雞扒既version,上面有啲沙律菜,夾埋一齊食唔錯。煎雞扒有少少乾,但味道唔會太濃,幾好~ Waffle 真係做得幾出色,夠脆夠香,最好襯熱食😋😋另外叫左 Green Cleanse,好少有Smoothies Bowl 係Oat Milk,所以啱晒唔得鮮奶既我。成碗不論口感同味道都好豐富,好好食,凍凍地,可以當甜品添。其實都幾大碗,所以都好飽下🤭🤭
Chicken Waffle

Green Cleanse

2022-08-13
Green Cleanse
° / [#元朗西餐] 商場中的溫室美食@Green Waffle Diner ° /————————————————💬 總括: 食材新鮮,多種低卡路里餐單及生酮飲食,食得美味又健康環境:★★★★★ | 味道:★★★★★服務:★★★★★ | 抵食:★★★★☆————————————————好鍾意食Waffle,之前住港島區都間中有去Green Waffle Diner,估唔到黎到大西北都可以食到。.餐廳枱同枱之間寬,而且樓底高,餐廳空間感好大,而且有唔少花花草草裝飾,感覺唔焗促之餘,有如置身戶外花園食飯。. Order 左一人Set Dinner頭盤有湯或沙律,主食+拌碟,仲包埋甜品同飲品。.上菜速度好快,先黎餐湯同拌碟炸薯粒。餐湯口感豐富好Creamy,炸薯粒自己加茄汁、芥辣、芝士粉,入口香脆,內軟外脆。主菜係椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹,原隻南瓜上枱好精緻,南瓜內裝滿南瓜汁嘅椰菜花飯,入口好香甜。配上香炸軟殼蟹,酥脆可口.另外點了三文魚扒蕃茄意大利飯,意大利飯配上巴馬臣芝士,醬汁包住軟硬適中飯粒,配三文魚扒脆皮肉嫩,香煎後充斥魚油香。最後當然有 Waffle 做甜品結尾,睇Menu 先知
環境:★★★★★ | 味道:★★★★★
服務:★★★★★ | 抵食:★★★★☆

Order 左一人Set Dinner
頭盤有湯或沙律,主食+拌碟,仲包埋甜品同飲品。

主菜係椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹,

最後當然有 Waffle 做甜品結尾,睇Menu 先知原來pancake設有「無麵粉」種類,但食得好飽,冇額外叫甜品。跟餐係士多啤梨大黃醬窩夫配自選雪糕,窩夫鬆化重蛋香,枱面仲有糖漿無限添加,甜入心,滿足的一餐。

─ 𝑀𝑜𝑟𝑒 𝐼𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 ─
📍 Green Waffle Diner (形點)
地址: 元朗元龍街9號形點一期地下G002號舖
電話: 23630938
————————————————
#元朗 #元朗美食 #西餐 #元朗西餐 #低卡路里餐單 #生酮飲食
#pancake #GreenWaffleDiner #Waffle
#講女C生活 #卡咪黃 #講女搵食團
  • 窩夫
2022-08-03 139 瀏覽
今日又係早餐午餐連同下午茶一齊食😂當然要食豐富啲啦,呢間waffle 想食好耐喇,竟然有下午茶set , 見到個個都好吸引,另外仲有個low carb diet set ,無糖、無麩、低炭 set, 岩哂減肥人士。又想食甜又想食鹹,最後都係叫下午茶「自家製牛肉餅窩夫漢堡拼薯條」另外一個叫「焦糖香蕉窩夫配雪糕」同時滿足2個要求🤭🤭自家製牛肉餅窩夫漢堡拼薯條平時食親waffle 都係甜食,配漢堡好似食burger 噤,夠新鮮👍🏻焦糖香蕉窩夫配雪糕香蕉面的焦糖脆脆的,再配雪糕同waffle , 又熱又凍又脆,3重口感,正!

自家製牛肉餅窩夫漢堡拼薯條

焦糖香蕉窩夫配雪糕
今日同朋友嚟呢個商場影熊本熊之後就諗住食晚飯,由於唔想行出去咁熱所以就係呢個商場睇下有咩啱食。揀咗呢間開放式餐廳,位置非常闊落,仲安排到個卡位畀我哋坐。我就要咗個卡津雞肉薯粒鑊仔朋友就要咗個啤酒脆漿銀鰽魚炸魚薯條朋友個炸魚薯條等左陣就嚟到賣相非常吸引 炸到金黃色嘅魚柳非常大,外皮炸得非常脆口同薄身。入面嘅魚柳同平時食到嘅好唔一樣,口感較厚實唔會食落好霉,魚肉仍然係非常嫩滑,簡單加小小檸檬汁已經好好食。 推介 !至於薯條亦都係非常惹味,每條薯條都非常飽滿又滋味,一條一條keep住食停唔到!至於我嘅鑊仔賣相當然都係好美觀!有一隻流心水煮蛋喺上面再加埋滿滿嘅芝士同cajun粉 夾埋香口薯仔粒同雞肉仲有青椒洋蔥,口感同味道都好豐富。 份量十足又好食 。食甜品自然就係第二個胃,同朋友揀咗個鮮芒果士多啤梨窩夫配朱古力雪糕。窩夫外皮少少脆入面嘅口感咁軟綿綿又有蛋香,熱辣辣好滿足 。呢度係非常大方,枱面上係有蜜糖膠漿比你自己加,當然我哋就咁配忌廉同埋雪糕已經非常好食。配朱古力雪糕確實係甜溜溜,配返芒果同埋士多啤梨清新一下都係好好嘅配搭!
揀咗呢間開放式餐廳,位置非常闊落,仲安排到個卡位畀我哋坐。

我就要咗個卡津雞肉薯粒鑊仔
朋友就要咗個啤酒脆漿銀鰽魚炸魚薯條

2022-07-31 93 瀏覽
同朋友係yoho行完街之後,唸住搵個地方坐底食個下午茶☕️餐廳仲有提供素食menu,素食主義的朋友也適合哦!-•煙三文魚忌廉扁意粉濃濃的忌廉白汁包裹意粉,氣味誘人之外,這令意粉也更香滑!煙燻三文魚肉質頗鮮甜,還有一些菌類及蔥作點綴,令口感及豐富,也挺有營養。·玫瑰Latte🌹出乎意料地咖啡有拉花,淡淡的咖啡味逐漸散發在口中,餘韻還帶有點甜味·朱古力Pancake跟普通鬆餅沒有太大分別,不過有個地方嘅驚喜嘅係佢有幾款醬,有楓糖漿等甜醬汁供人使用,朱古力也不是死甜,在中調的時候還有一點點的苦澀味,令整個感覺中和🫶🏻

•煙三文魚忌廉扁意粉
濃濃的忌廉白汁包裹意粉,氣味誘人之外,這令意粉也更香滑!

·玫瑰Latte🌹

·朱古力Pancake
2022-07-30 65 瀏覽
通常約人去Yoho mall傾偈,都會揀去Green waffles,貪佢靜靜地幾好坐,坐位間又濶落,就算係商場open area都唔覺熱。是日又同朋友黎左食,餐牌update左,仲多左生酮餐同無麵粉嘅窩夫班㦸等,正喎,生酮都有甜品食,等我話比食緊生酮餐嘅同事先。平日下午茶時段客人唔多,有七、八枱客左右。我地揀左張大卡位坐,哈哈,呢張枱夠晒濶落,仲冷氣十足,舒服舒服~睇左睇餐牌,下午茶都幾啱食,就叫呢個啦。牛油果軟殼蟹墨西哥餅配薯粒牛油果一向係favour,一見到已經想叫呢樣。上到枱賣相唔錯喎,墨西哥卷一開為二,裏面包住厚切牛油果肉同半隻軟殼蟹,牛油果很creamy,軟殼蟹十分有驚喜,炸得香脆酥軟,仲係大size蟹,有蟹肉同蟹膏,係蟹膏!第一次食軟殼蟹有蟹膏!!旁邊附上酸忌廉,隨個人喜好加進墨西哥卷,剩低的用來點薯粒都唔錯。焦糖香蕉窩夫配雲呢那雪糕食完鹹點又試埋個甜品先,附上的雪糕可以揀雲呢拿或者朱古力口味,我哋就揀咗雲呢拿。窩夫外脆內軟,仲食到蛋香添,加點放在枱上的楓糖就好完美了。焦糖香蕉基本上無得輸,又甜又香最啱做甜品。熱咖啡食甜品配咖啡特別夾,要左兩杯熱啡,奶同糖都係自由添加的。

睇左睇餐牌,下午茶都幾啱食,就叫呢個啦。

牛油果軟殼蟹墨西哥餅配薯粒

焦糖香蕉窩夫配雲呢那雪糕

熱咖啡
甜品配咖啡特別夾,要左兩杯熱啡,奶同糖都係自由添加的。飲左啖原味咩都唔加,啲啡幾香喎又唔苦,加埋奶就更香滑啦。唯一要扣分就係啲奶唔熱,加完落咖啡就變左室溫嘅溫度,飲熱咖啡就係想杯啡熱㗎嘛。

整體黎講食物水準進步左,啲野好食環境又好坐,yoho mall裏的好選擇。
2022-07-26
2022-07-30 46 瀏覽
呢日同老公來Yohomall睇雷神,睇戲前想食餐好,好耐無來呢到食waffle🧇以前住對面成日食!.🌟Dinner set $218➡️餐湯➡️炸薯粒➡️椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹➡️士多啤梨大黃醬窩夫配雪糕➡️碟豆花梳打特飲 +$13.🌟happy hour set ➡️秘製燒烤汁豬肋骨伴蕃薯薯條(half)$168➡️雞尾酒.睇戲前好豐富嘅一餐!一向喜歡呢間,綠色田園主題設計空間感十足又坐得舒服,dinner set好多野食開心🥳南瓜餐湯好creamy香濃綿滑,薯粒細細粒香脆可口,南瓜上面裝滿花椰菜飯好健康岩哂生酮人士!軟殼蟹炸得相當好食,仲食到蟹膏正!最後仲有呢到最出名的窩夫甜品做good ending,滿足🥰.Happy hour set都相當吸引,豬肋骨半份已經相當多兩個人一定夠食,好入味又淋身好好食,薯條有驚喜係甜薯我食左好多😋最正係免費有一杯酒🥂一啖肉一啖酒勁chill😌.食飽飽去睇戲開心🥰想食得健康滿推介呢間!
🌟Dinner set $218
➡️碟豆花梳打特飲 +$13
🌟happy hour set
➡️秘製燒烤汁豬肋骨伴蕃薯薯條(half)$168
➡️雞尾酒

食飽飽去睇戲開心🥰想食得健康滿推介呢間!
2022-07-29 49 瀏覽
#元朗 @greenwaffledinerhk🥵炎炎夏日, 又到減肥的季節! 懶惰的我們, 元朗西鐵站直達 #yoho 再去搵食! 落到地下樓層, 朋友推介的餐廳, 提供無糖、無麩、低炭, 低卡路里餐單及生酮飲食! 我們當然唔會放過啦! 餐廳仲標榜所有材料新鮮及自製,嚴格食材控制及使用原材料, 放心食! 🥩紐西蘭草飼肉眼 $208 ~ 除咗10oz肉眼扒, 仲有煙肉、芝士、大啡菇、羽衣甘藍等! 肉質嫩滑無筋, 滿滿的肉汁, 肉味香濃無羶味, 讚! 🐖再來燒烤豬肋骨漢煲配薯條 $158 ~ 平常多見係牛肉漢堡、雞扒漢堡, 豬肋骨較少看見, 當然要試! 我本身喜愛吃豬肋骨, 醬汁不會過多及過酸, 肉質嫩滑,一叉即散! 配菜好多, 入口唔會肥膩! 包亦烤得香脆! 薯條連皮, 條條鮑滿, 炸得香脆, 讚! 🥞雖然Pancake有「無麵粉」種類,但奈何我已經太飽, 唯有下次再試!
#元朗 @greenwaffledinerhk

2022-07-29 30 瀏覽
呢日同朋友既小狗出黎威 夜晚諗住搵間pet friendly 既餐廳 就黎左yoho呢間餐廳 餐廳既設計好好 小狗坐車車既話可以坐係個欄出面 主人就可以係隔黎張枱 方便照顧狗狗又唔阻住人講番餐廳既食物 !作為一個牛油果控即刻點左個牛油果雜菜薯仔粒 牛油果好新鮮 而薯仔個調味好入味 配搭埋牛油果好正 份量亦都好多另外呢間餐廳都好出名食pancake叫左個新鮮水果pancake 黎到仲係熱 煎得好香 水果好多款 好新鮮另外主食叫左個蒜香藍青口意粉 !個味好fresh 有少少橄欖味 仲有幾多藍青口 唔會有急凍味!整體呢餐都好滿意!價錢亦都抵

講番餐廳既食物 !作為一個牛油果控

另外呢間餐廳都好出名食pancake

整體呢餐都好滿意!價錢亦都抵
2022-07-29 25 瀏覽
我哋兩個人叫咗 一 個 dinner Set,另外單點一客fish chips。個$188蕃茄長通粉Dinner set都幾抵食,包咗一個湯或者沙律,小食,主菜仲有甜品及飲品。食物來得好快,唔使兩三分鐘,沙律同小食炒蘑菇都到咗,份量都係比較少,長通粉辣辣地都幾好食,個蕃茄醬好濃郁,不錯。然後fish and chips都夠熱,啱啱炸起好香口,薯條係我中意既肥薯條,不過得幾條真係唔夠喉。甜品窩夫🧇就普普通通。整體來講,依度比較岩同朋友傾吓計食下午茶,食晚餐有啲唔夠飽。

2022-07-28 27 瀏覽
見到佢有我鍾意食嘅南瓜椰菜花飯同埋無糖pancake啱晒我呢啲經常要減肥同低醣為「口號」嘅麻煩友Dinner special 🥗可以揀是日餐湯或者沙律個Side仲可以揀炸薯粒或者有皮薯條🍟其實我真係好鍾意食啲好粗身嘅薯條,呢個連埋樹皮一齊咋,嚟到熱辣辣 我忍唔住都食咗兩條😂Main一定係我最愛嘅椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹而家好流行將啲椰菜花整碎佢代替飯食,相信大家都唔陌生不過由於真係懶惰🫠所以出街食算😂仲要配埋我鍾意嘅南瓜🎃好味道健康嘅餐點好容易俾人覺得好淡~但係呢個味道好濃郁❤️軟殼蟹都係新鮮炸起,脆卜卜而且嚟到個賣相好靚😂外貌協會表示加分除咗跟餐有嘢飲之外佢仲有跟一個佢哋最出名嘅Waffle😍(仲有得配雪糕)送到黎都係熱辣辣!都有驚喜呀!同埋食落係外脆內軟配埋凍冰冰的雲呢拿雪糕 開心🥳最近實在食咗太多嘢好放肆🫠但係又想再食甜品所以揀咗個比較冇負擔嘅😎而且符合低醣目標😂😂😂 仲要冇用糖去製作☺️鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟個賣相都好靚呀雖然冇麵粉做係(唔慣嘅人相對地覺得冇咁煙韌)但係杏仁粉味好香😊食開低醣體重控制嘅人士會開心🥳而且佢配嘅雜果醬同埋士多啤梨藍莓都係新鮮嘅生果☺️酸酸甜甜好開胃❤️完全係
見到佢有我鍾意食嘅南瓜椰菜花飯同埋無糖pancake
啱晒我呢啲經常要減肥同低醣為「口號」嘅麻煩友
Dinner special 🥗

可以揀是日餐湯或者沙律
個Side仲可以揀炸薯粒或者有皮薯條🍟

Main一定係我最愛嘅椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹
而家好流行將啲椰菜花整碎佢代替飯食,相信大家都唔陌生
不過由於真係懶惰🫠所以出街食算😂
仲要配埋我鍾意嘅南瓜🎃好味道
而且嚟到個賣相好靚😂外貌協會表示加分
除咗跟餐有嘢飲之外佢仲有跟一個佢哋最出名嘅
Waffle😍(仲有得配雪糕)

最近實在食咗太多嘢好放肆🫠

2022-07-26
  • Waffle
  • 椰菜花飯釀南瓜軟殼蟹
  • 有皮薯條
本身我都會經常食GREEN WAFFLE,因為座位寬敞舒適,係我帶埋小朋友一齊食既首選,職員重會向小朋友提供填色紙同顏色筆,簡直係家長教星。今次我叫左個牛油果杏仁奶、芒果士多啤莉窩夫同埋水果窩夫芭菲窩夫好香牛油味,一如既往外脆得黎入面好鬆軟,我重加左個MOVENPICK合桃雪榚ON TOP,點埋一齊食一流,唯獨D生果酸左少少~而令我食左咁多次今次一定要打返篇食評就係因為杯牛油果杏仁奶、我自己係外國經常會飲牛油果沙冰,返到黎香港好少地方會有類似飲品,今次見到有新野6X蚊都特登叫杯黎試下,聞落去已經好香杏仁味,飲落去係好濃滑既牛油果味,停唔到口直接飲左3份1杯!強烈建議鐘意食牛油果既朋友仔一定要試下!
本身我都會經常食GREEN WAFFLE,
因為座位寬敞舒適,
係我帶埋小朋友一齊食既首選,
職員重會向小朋友提供填色紙同顏色筆,
簡直係家長教星。

今次我叫左個牛油果杏仁奶、
芒果士多啤莉窩夫同埋水果窩夫芭菲
窩夫好香牛油味,
一如既往外脆得黎入面好鬆軟,
元朗一向有好多餐廳,但係好少有餐廳可以帶寵物,又可以嘆冷氣😁呢一間喺形點地下嘅餐廳就可以😍首先要去招待相處借寵物坐嘅車,咁可以同坐埋一齊食嘢啦我哋叫咗一個套餐,呢度嘅嘢食都係比較健康,同埋要收菜為主,但係你唔會覺得難食或者冇得食,呢個套餐其中一個我覺得幾特別嘅就係呢個主菜:椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹將椰菜發切碎,再配埋南瓜肉整成一個類似一個釀飯嘅嘢再擺入南瓜🎃隔離有好多唔同嘅沙律菜,上面配一個炸咗嘅玄學蟹,口感非常之豐富,又唔會覺得太寡,推介套餐配有皮薯條同埋沙律油皮薯條啱啱乍起,沙律口味清新,食完之後呢仲會送一個窩夫甜品可以揀雲呢拿味或者朱古力味雪糕下年仲配左酸酸甜甜醬好開胃最後飲埋一杯蝶豆花梳打水就好完美🥰食完套餐之後我哋都決定嗌一個窩夫,個賤雞超級好食,雞肉亂畫配埋個蛋擺喺個窩夫上面有出奇地夾,窩夫好軟熟🥰

椰菜花飯釀南瓜配軟殼蟹

套餐配有皮薯條同埋沙律

最後飲埋一杯蝶豆花梳打水就好完美🥰

2022-07-22 57 瀏覽
行行下街見肚仔餓梗係去食番個TEA補充下能量先啦,今日黎到GREEN WAFFLE DINER食左個下午茶☺️環境好舒服,令人好放鬆😎野食選擇都好多,而且佢個餐牌都清楚寫明用咩材料,新鮮而且係自製令客人食得放心😍同埋仲見到餐廳提供低卡路里餐單及生酮飲食既餐單選擇TIM😊咁岩朋友仔減緊肥岩曬佢口味啦😎牛油果軟殼蟹墨西哥餅配薯粒煎香咗嘅墨西哥餅 以軟滑嘅牛油果,夾埋脆卜卜嘅軟殼蟹,口感極度豐富 ,係會令人想一食再食😋 黃色的醬汁食落酸酸甜甜 ,真係好特別,估唔到配埋牛油果同軟殼蟹又咁夾味㗎喎😎鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟呢個真係超級好味 我第一次試呢款用杏仁粉蛋白製成嘅班戟, 開頭我都好好奇會唔會同平時食嘅班戟會有好大分別呢, 答案係真係好大分別, 係好味好多🤤🤤 杏仁粉製成嘅班戟 食落去有陣陣杏仁香 而且係冇糖用蛋白製成食落完全冇罪惡感, 再配上用鮮雜莓打成嘅醬汁酸酸甜甜增加開胃感😍我真係極力推介呢個健康之選😋呢個好味嘅程度我係會為咗佢再去拜訪呢間餐廳😋😋

環境好舒服,令人好放鬆😎

牛油果軟殼蟹墨西哥餅配薯粒

鮮雜莓無糖杏仁粉蛋白班戟