2023-10-13 31 瀏覽
第二次飲茶救星球檸檬茶~覺得飲品好清新消暑。以首創苦瓜檸檬茶為招牌飲品,係苦瓜茶同蔬果茶首創店!!茶飲店每杯蔬果茶都經過大力現捶現搖!!激發出新鮮蔬果同現煮茶湯嘅天然香氣~除飲品附送苦瓜豬同小麻雀,可以努力儲齊一套小麻雀☁️招牌苦瓜檸檬茶 $29手打苦瓜檸檬茶,呢個組合好有趣,健康清新!!!可以見到店員即刻現捶現搖手打,飲品見到有唔少苦瓜同檸檬,絕對真材實料而且苦瓜淡淡嘅苦瓜味並唔會好苦,被檸檬味掩蓋,相當清新消暑,而且健康下火,夏天一流!!☁️黃皮冰椰 $32黃皮愛好者一定要試!!黃皮佔據咗三份一杯,黃皮被搗爛,入口第一啖,相當驚喜!! ,滲透超香果香~同椰子水好清甜match!更加突出黃皮清新果味,呢杯唔會好甜,絕對係夏天消暑佳品!!

☁️招牌苦瓜檸檬茶 $29

☁️黃皮冰椰 $32