💛💛💛申子💛💛💛好癲啊,樣樣都好好食。因為每樣野都好吸引,我地嗌左好多(太多)野食😂。因為武肺生意差左,大家要多多幫襯啊💛。挪威三文魚洋蔥卷 $98三文魚肥美,估唔到原來加埋洋蔥一齊食,可以咁好食🥰,利申我好鍾意食洋蔥。唔洗再點WASABI,洋蔥既辣辣地完全中和左三文魚既油膩,你知架啦,食得多三文魚會濟濟地,兩個人食六件都唔會好過份😍。手打墨魚棒 $68一見到個價錢68蚊,都有考慮過嗌唔嗌。不過見到隔離枱嗌左好吸引,就照嗌埋啦😍。非常之值得食,首先墨魚好彈牙,加埋外面嘅醬汁杰杰地甜甜地(我估日本燒汁?),好好食💛。汁燒蒜片牛柳粒 $108又係一個可能睇價錢未必會點既小食,食完之後就覺得值得💛。第一,份量一啲都唔小,兩個人食,每人都食成十粒八粒。第二,味道好!蒜片好似真係岩岩炸起咁樣💗。明太子芝士山藥 $58坦白講我唔係好知咩係山藥,因為男朋友想食,所以我都比面試吓啦😂。食落口爽爽地,上面既明太子味好出👍🏻。海膽炒飯 $178兩個字,精彩!每粒飯都好分明,話就話係海膽炒飯,但係其實上面係充滿住蟹子,海膽好鮮味。飯嘅份量非常之多,適合兩個人或者更多人去分享💗。塩燒雞翼 $40去親食居酒屋類
💛💛💛申子💛💛💛

明太子芝士山藥 $58

海膽炒飯 $178
海膽炒飯

塩燒雞翼 $40
去親食居酒屋類嘅餐廳,就一定要嗌下燒雞翼,因為呢種燒雞翼同平時港式嘅唔同,面頭較乾身,外邊好趣,封住左啲肉汁喺裏面,好食🥰。

三文魚燒飯團 $48
燒飯團同燒雞翼一樣燒得非常香,好乾身,完全唔會黏住,連張紫菜都係好脆🥳。

西尾抹茶凍鮮奶 $58
巨峰乳酸梳打 $48
特飲好飲😍

埋單$761(無加一)
2021-02-09
紀念日