2018-07-16 275 瀏覽
今晚一家三口去左黃大仙搵食,去左番新左既黃大仙中心。見到呢間和氣食堂咁多人食,決定一試內裏裝修有特色,地方乾淨企理,full house!4點刺身盛:超新鮮、超正!好多唔同款!刺身超級厚切溫泉玉子牛油果凱薩沙律:沙律夠凍身,擺咗一段時間都唔會變暖!撈埋隻蛋個醬簡直係絕配三文魚海鮮沙律脆脆卷:壽司卷上面好多料!脆脆加埋三文魚個配搭好特別,口感豐富,正!千回火鳥:烤得啱啱好,肉質唔會乾!而竹籤咁樣插亦食得好方便鯛魚湯泡飯:賣相一流,味道亦一百分!湯底濃郁鮮甜,自己可以隨着喜愛嘅份量加添!本人覺得超好味!白咖哩烏冬:另一賣相一百分之作!上面既白咖哩好似cream咁,撈埋下面另外一種質地嘅日式咖喱,濃度啱啱好白玉宇治抺茶牛奶雪糕 & 糯米慈紅豆宇治抺茶牛奶雪糕:雪糕好軟滑,抺茶同埋牛奶味濃郁,good見到呢個推廣覺得好抵,下次一定要試總括嚟講和氣食堂環境舒適乾淨,食物新鮮好味,一定會再返嚟食
今晚一家三口去左黃大仙搵食,去左番新左既黃大仙中心。

見到呢間和氣食堂咁多人食,決定一試

內裏裝修有特色,地方乾淨企理,full house!
4點刺身盛

4點刺身盛:超新鮮、超正!好多唔同款!刺身超級厚切

溫泉玉子牛油果凱薩沙律

三文魚海鮮沙律脆脆卷

千回火鳥

千回火鳥:烤得啱啱好,肉質唔會乾!而竹籤咁樣插亦食得好方便

鯛魚湯泡飯

白咖哩烏冬

白玉宇治抺茶牛奶雪糕
糯米慈紅豆宇治抺茶牛奶雪糕戈

見到呢個推廣覺得好抵,下次一定要試

總括嚟講和氣食堂環境舒適乾淨,食物新鮮好味,一定會再返嚟食

2018-07-10
4點刺身盛