2024-03-25 1417 瀏覽
黃埔CP值高自助餐🤤自助餐前排見到官網做緊買一送一優惠 💰環境好寬敞而且仲有落玻璃可以睇到維港🎑仲包酒水任飲 性價比高 梗係留港消費下啦即刻同朋友去試下啦 🍷🌟Buffet ($808) 咁啱嗰排餐廳係做緊韓國食品節 有幾多唔同嘅韓國小食可以拎 最吸引係佢哋有韓牛仲要係1++ 同埋醬油蝦添😍食品方面Refill速度都好快 Buffet side廚師會同客人互動下😂😂一開始仲有店員介紹有啲咩好嘢俾你食㖭🌟冷盤凍海鮮方面有刺身 麵包蟹 長腳蟹 青口等等 🐟藍鰭吞拿魚好新鮮聽講每個禮拜都會新鮮劏吞拿魚食落去鮮嫩 魚味非常濃 雖然冇中拖羅或者大拖羅嗰種油脂咁但係buffet食到呢個質素我覺得都已經唔錯👍🏼 油甘魚都好肥美添🦀蟹腳唔會過熟食落去有淡淡嘅海水味🌊🌟熱食韓式烤牛小排 牛味濃厚 配上微酸嘅醬汁 簡直忍唔住食多咗幾舊 而且佢哋仲有個石頭鍋飯係用韓式和牛去烹調 食啖暖笠笠嘅嘢即刻個人舒服曬 🥩最驚訝係佢哋嘅粥都好好食 用咗人蔘雞湯嘅湯底去煲成嘅 加入配料落去味道層次增加 🍚大路既主食太多唔一一分享喇🤭🌟甜品 佢哋嘅甜品種類都算多 仲有任食嘅Häagen-Dazs添🤭味道 8.5/10環境
黃埔CP值高自助餐🤤[大灣咖啡廳]
位於黃埔嘉里酒店嘅自助餐
前排見到官網做緊買一送一優惠 💰
環境好寬敞而且仲有落玻璃可以睇到維港🎑

🌟Buffet ($808)

食品方面Refill速度都好快

佢哋嘅甜品種類都算多 仲有任食嘅Häagen-Dazs添🤭

味道 8.5/10
環境 9/10
推介程度8.5/10
📍大灣咖啡廳 (紅磡)
紅磡紅鸞道38號香港嘉里酒店3樓