餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

「小魚兒」位於尖沙咀地鐵站附近,今日食咗呢度嘅烤魚🐟、龍蝦🦞、燒扇貝等等,非常滿意。🔹️爆漿鳳梨香辣豆花 - 江團魚🐟❣️ $366烤魚幾大條,足夠2至3人食,我哋第一次食就叫BB辣先🌶,真係岩岩好,唔食得辣既都接受到。條江團魚啲肉好肥美嫩滑,而且無乜細骨, 好多骨膠原。配菜包括鳳梨、豆花、芽菜、木耳、寬粉,萵筍等。🔹️蒜蓉牛油澳洲龍蝦🦞 $198呢碟澳洲大龍蝦真係非常推介,有成1斤重一,$198真係好抵食,龍蝦非常鮮甜,超厚肉,好食👍🔹️蒜香牛油燒扇貝 $38🔹️炸雙皮奶 $43

🔹️爆漿鳳梨香辣豆花 - 江團魚🐟❣️ $366

爆漿鳳梨香辣豆花 - 江團魚