2023-12-30 330 瀏覽
依間餐廳啲食物真係勁正,平易近人得嚟又喜感滿滿。我試咗佢哋嘅 Cheeseburger - 多汁又香濃嘅芝士同肉餅,搭配起嚟就係咁完美,仲有軟綿綿嘅包都好夾,一啖咬落去嗰種滿足感真係講唔出嘅舒服!🍔再嚟係佢哋嘅 Fried Chicken,炸到金黃又唔會過於油膩,外皮香脆得嚟唔漏油,掂到爆!入口即溶嘅口感伴隨住啖啖肉汁,真係雞味十足!🍗唔少得嗰杯 Milkshake,多得咁滑嘅質感同閃亮亮嘅香甜,幾乎係立即點亮我嘅心情。嗰份花生醬嘅香濃,配上濃郁嘅巧克力,每一啜都比前一啜更加引人入勝!🥤食嗰陣,真係抵得閉眼慢慢享受每一啖嘅美妙滋味,每樣食物都巧妙咁烹調到恰到好處,真係值得稱讚!下次會再嚟嘗試其他款式,期待同樣嘅驚喜!