2019-09-29 77 瀏覽
難得放假可以同女朋友食餐好,一於帶佢食鐵板燒!侍應大大推介我哋食呢一個鐵板大蝦套餐,價錢係$658,我哋見到都幾多嘢食,就跟住叫。木魚絲蟹籽沙律夏天食一個沙律真係清新解渴之選!沙律醬唔會太多,配上蟹子同埋蟹柳,令人好開胃,我已經急不及待期待之後嘅主菜啦!活蜆雜菇麵豉湯麵豉湯清甜,冇平時嗰啲咁喊,飲一碗熱辣辣嘅湯令人好舒服。雙色刺身八爪魚刺身水份十足,味道爽甜。三文魚刺身肥美鮮甜,份量都唔少!香草三文魚扒三文魚平時好難煎,因為好容易變得老!呢度嘅三文魚扒真係煎得好好食。配上檸檬汁,更加帶出魚肉嘅鮮味。美國安格斯肉眼扒肉眼扒肉汁豐富,脂肪均勻!大家一定要趁熱食啊!老虎大蝦虎蝦非常大隻,啖啖肉,仲有好多蝦膏!「呢一碟蝦令人越食越想食!」「好耐冇食過咁好食嘅蝦!」呢兩句就係我一路食嘅評語!🤣🤣大蝦令人回味無窮,蝦頭都有好多蝦膏!我下次必定會再為咗呢碟餸而黎!牛肉炒烏冬烏冬非常煙韌,醬汁好入味,加埋牛肉同菜蔬,更加有口感!日式炒時菜食咗咁多肉,食返啲菜令人冇咁有罪惡感🤣🤣椰菜、芽菜好甜,炒得好爽口。🍮雞蛋布丁最後侍應送上一人一客雞蛋布丁,布丁好滑,配上蜜糖,清甜好吃。餐廳成晚都座無虛席,好多客人

難得放假可以同女朋友食餐好,一於帶佢食鐵板燒!

木魚絲蟹籽沙律

活蜆雜菇麵豉湯

麵豉湯清甜,冇平時嗰啲咁喊,飲一碗熱辣辣嘅湯令人好舒服。

雙色刺身
八爪魚刺身水份十足,味道爽甜。
三文魚刺身肥美鮮甜,份量都唔少!

香草三文魚扒

美國安格斯肉眼扒
肉眼扒肉汁豐富,脂肪均勻!大家一定要趁熱食啊!

老虎大蝦
虎蝦非常大隻,啖啖肉,仲有好多蝦膏!
「呢一碟蝦令人越食越想食!」
「好耐冇食過咁好食嘅蝦!」

呢兩句就係我一路食嘅評語!🤣🤣

牛肉炒烏冬
烏冬非常煙韌,醬汁好入味,加埋牛肉同菜蔬,更加有口感!

日式炒時菜

🍮雞蛋布丁

餐廳成晚都座無虛席,好多客人都訂咗位先來,我下次都會再encore!
  • 老虎大蝦
  • 雞蛋布甸