第三站

Station 3 Cafe
旺角出咗名有好多樓上Cafe,今日就同朋友來咗一間有board game可以借玩,又有靚靚風景睇嘅25樓樓上Cafe☕️黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 份量適中,一個女仔食都算飽肚。cream嘅味道好濃郁,黑松露清香嘅味道再加上面頭嘅芝士碎包裹住粒粒分明嘅意大利飯🧀🧀,口感豐富,味道都balance得好好。帶子係細細粒嘅帶子,食落都幾彈牙😛😛芒果奶昔 芒果味道濃郁🥭🥭但係可惜入面冇芒果果肉。好彩奶昔口感都細滑,奶香都突出,加返分🙈🙉。燒牛肉沙律 份量巨大,午餐黎講絕對食得飽,燒牛肉份量都唔吝嗇,沙律菜清甜爽脆,配埋香濃芝麻醬 十分開胃👻👻神仙花茶個花茶係用玻璃茶壺裝住🍵🫖 底下仲有個蠟燭熱住保溫,好有情調,好適合打卡,個花茶有陣淡淡既茉莉花清香味🌸🌸而且一d都唔澀,有舒緩壓力既功效😴😴法國朱古力蛋糕 朱古力cream同海綿蛋糕嘅比例啱啱好,因此食落口感輕盈,就算一次過食晒成舊都唔會覺得好膩😙😙

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
黑松露帶子意大利燴飯