2020-02-06 470 瀏覽
灣仔汕頭街雖然唔多起眼,但其實巷內都有好幾間小店,Mansons Lot就係其中一間話明小店,店舖當然不大,放到幾張枱仔,不過唔算好迫夾,係度飲杯咖啡hea下都不錯既Vegetarian All Day Breakfast有多士,牛油果,炒蛋,集菇,薯餅同埋沙律,正常all day breakfast既食材,但肚餓既關係覺得特別好食Flat White奶泡做得好好,好滑,咖啡唔酸同飲到咖啡既味道,我鍾意Artisan Toast煙三文魚,牛油果再搽上cream cheese, 真係好夾好好味 Cappuccino拉花拉得幾靚,奶泡同flat white一樣咁滑,不錯Fries朋友食左一條話咸到食唔到,要求重做過一份,但店員堅稱係芝士既咸味,佢地無加鹽,朋友話無可能,其實放大張相睇都睇到一粒粒鹽,拗黎都嘥時間,我地最後cancel咖啡,all day breakfast同toast都不錯,係價錢略貴,同店員態度有點囂張外,基本上都係一間不錯既cafe
Vegetarian All Day Breakfast

Flat White
奶泡做得好好,好滑,咖啡唔酸同飲到咖啡既味道,我鍾意

Artisan Toast

Cappuccino
拉花拉得幾靚,奶泡同flat white一樣咁滑,不錯

Fries