餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
約左閨蜜食晚飯 見過人ig fb去食呢間 好似幾好食 即管試下地理位置唔算好近地鐵站,但都唔難搵weekdays 將近八點,坐滿哂。好彩仲有一張二人枱(座位唔多,所以想去食嘅朋友記得訂枱)餐廳報置綠悠悠,比人一個好relax嘅感覺,番左全日工 好需要一個地方可以同朋友聚一聚 鬆一鬆。我地order 左一個細小食拼盤,慢落豬,同明太子蟹肉意粉。小食拼盤好食嘅,主要係煎炸野唯主。個人比較欣賞蕃薯條!慢落豬,其實係慢煮西班牙黑毛豬肉串燒。(大讚 餸菜名好有創意) 豬肉調味唔重 但燒得好香口。但個人認為用慢煮烹調肉質應該可以再林身啲。同埋肉size係bite size就更適合女仔食三道菜入面我會推介明太子蟹肉意粉!明太子好多 唔腥。意粉汁好Creamy耐唔膩。每條意粉都掛滿汁,好食!不過,兩個女仔嚟講 份量有啲多。意粉份量直頭堆到一座山咁。食唔哂 但唔做大晒鬼。意粉打包到第二日lunch依然好美味!下次唔食到咁飽 希望試試佢啲甜品
地理位置唔算好近地鐵站,但都唔難搵
weekdays 將近八點,坐滿哂。好彩仲有一張二人枱
(座位唔多,所以想去食嘅朋友記得訂枱)

小食拼盤好食嘅,主要係煎炸野唯主。個人比較欣賞蕃薯條!
下次唔食到咁飽 希望試試佢啲甜品
小食拼盤(小)