2022-09-18 181 瀏覽
🅷🅰🅿🅿🆈 🅵🆁🅸🅳🅰🆈!星期五放工同老公過黎食飯,呢到精緻既裝修吸引我黎到訪😍蒜香法式奶油蘑菇燴雞肉配日式珍珠飯 ($75)奶油醬汁好濃郁同creamy,雞扒肉煎到金黃色先再倒入醬汁煮,令到雞肉更入味更juicy,而且份量都幾大份,配菜有薯仔粒、蘑菇粒,配以日式珍珠米。蝦籽海味珍珠帶子魚湯意大利飯 ($85)除左有珍珠帶子,仲有鮮蝦仔、蠔豉仔,意大利飯用魚湯熬製,帶點鮮甜,煮得剛剛熟,稀稠度控制得好,上面舖上好多蝦籽,好正呀!份量都幾多,女士們可能要share一下。蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕 ($72)大推!同平時食開既Apple crumble唔同,佢係一個蛋糕,入面有cream同煮過既蘋果粒,外面有脆脆焦糖,食落外脆內軟,加上蘋果粒同幼滑既忌廉,有嚼口!蛋糕上有一球大大既雲呢拿雪糕,灑上焦糖餅碎,成個甜品令我地食得好滿足。呢到既裝潢都有幾個打卡位,門外兩個,入面近門口兩個,真係勁打卡able & igable,女生們大愛🥰放工同weekend過黎chill chill係不二之選!店員服務都幾好,整體黎講呢到真係唔錯👍🏼.味道 ★ ★ ★ ★ ☆環境 ★ ★ ★ ★ ★服務
🅷🅰🅿🅿🆈 🅵🆁🅸🅳🅰🆈!
星期五放工同老公過黎食飯,呢到精緻既裝修吸引我黎到訪😍

蒜香法式奶油蘑菇燴雞肉配日式珍珠飯 ($75)
蒜香法式奶油蘑菇燴雞肉配日式珍珠飯

蝦籽海味珍珠帶子魚湯意大利飯 ($85)
蝦籽海味珍珠帶子魚湯意大利飯

蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕 ($72)
蘋果金寶火灸焦糖蛋卷配雲呢拿雪糕

放工同weekend過黎chill chill係不二之選!
店員服務都幾好,整體黎講呢到真係唔錯👍🏼

味道 ★ ★ ★ ★ ☆
環境 ★ ★ ★ ★ ★