實在太有驚喜😍四個dish完全唔同兩甜兩鹹都正 有特色多元化 一兩次食唔晒想食的🤤🍞手撕豬肉班尼迪蛋💰HKD85 (Rating: 8/10)疊高高BBQ醬味手撕豬肉juicy紮實 配上一條條青蘋果同Rocket超夾👍流心蛋更加將所有嘢融合一起 連hollandaise都有落蘋果醋🍏麵包都好食 但個人覺得唔似sourdough 較似baguette 可能因為烘熱咗~🍝松露油大啡菇忌廉貓耳朵💰HKD110 (Rating: 7.9/10)未食已聞到香噴噴松露味 貓耳朵入口彈牙 松子仁增加口感 有黑松露湯感 濃度鹹度都ok 喜歡松露就適合🤭🐚貝殼窩夫💰HKD88 (Rating: 9.6/10)黐線好好食❣️4⃣️個貝殼窩夫外脆內軟 蛋香極濃 有高質雞蛋仔嘅香氣 但更綿密 而玻璃杯 頂先有焦糖香蕉🍌下面係三合一:似生乳的Vanilla Chantilly Cream+ 自家製custard+雪糕 完美嘅層次感😳好想再食🍮伯爵茶焦糖布甸💰HKD45 (Rating: 8.3/10)呢個布甸 唔好以為佢細其實幾大個 伯爵茶味入口即散發開 唔太甜 夠滑 配埋糖漿幾平衡 純粹我自己唔特別鍾意伯爵 所以較

松露油大啡菇忌廉貓耳朵

🐚貝殼窩夫💰HKD88 (Rating: 9.6/10)
貝殼窩夫

呢個布甸 唔好以為佢細其實幾大個 伯爵茶味入口即散發開 唔太甜 夠滑 配埋糖漿幾平衡 純粹我自己唔特別鍾意伯爵 所以較想再試原味 期望可食到更重蛋香
伯爵茶焦糖布甸

整體好滿意 特別係甜品令我加晒分 要擇日返去試原味布甸同encore窩夫🥴💓
  • Sea Shells Waffle