2023-12-19 55 瀏覽
精選二人套餐($468)這個套餐包含了一份小食、自選鍋底、一份肉類、精選蔬盤和飲品小食方面,提供了黃金炸魚皮、青瓜雲耳和泰式蝦餅我地簡左泰式蝦餅真心有意外驚喜,入面竟然係啖啖鮮蝦,本身諗住有啲蝦味都覺得唔錯,點知呢個真係見到同食到蝦肉,超級鮮甜爽滑,外皮就炸到好香脆,超高質,可以話係食過最好食嘅蝦餅!在自選鍋底方面,我哋加錢轉左羊腩煲😍 而家呢個天氣咁凍食羊腩煲咁暖胃就啱啱好!呢個羊腩煲味道好濃郁,入邊羊肉都唔少,仲有好多嘅腐竹、馬蹄等配料,再加埋又香又惹味嘅腐乳醬,真係食過令人番尋味我地簡左極品封門柳(小)雪花好靚,分佈勁平均,所以肉質鮮嫩多汁,口感細嫩,帶有濃郁的牛肉香氣,配埋羊腩汁仲惹味,或者配佢地既火鍋醬都唔錯!手打鮮蝦丸併墨魚丸(4粒),估唔到丸子都相當足料,食到啖啖鮮蝦同墨魚香,完全無粉味,口感相當彈牙自家製餃子雙併有鮮雲吞水餃和魚松露豬肉餃,餃子皮薄而有嚼勁,內餡鮮美豐富,每一口都令人滿足好欣賞呢間火鍋店,雖然唔係任食,但食物質素真係相當好,確實真材實料,會令人好滿足
精選二人套餐($468)

這個套餐包含了一份小食、自選鍋底、一份肉類、精選蔬盤和飲品
小食方面,提供了黃金炸魚皮、青瓜雲耳和泰式蝦餅
我地簡左泰式蝦餅

在自選鍋底方面,我哋加錢轉左羊腩煲😍

我地簡左極品封門柳(小)

手打鮮蝦丸併墨魚丸(4粒),

自家製餃子雙併