🍔🍔🍔 Power burger🍔🍔🍔估唔到深水埗楓樹街球場隔離,有一間好有質素嘅漢堡包食👍🏻極度推介❣️🍔焦脆漢堡~$88(2x 2oz 安格斯漢堡扒(CAB認設)、芝士、小黃瓜、洋蔥、本地有機菜、自家秘製醬汁⋯⋯分量大、配料充足、牛肉味濃😎幫我,醬汁同漢堡味道好夾😍每一口都好滿足)🍔焦脆雞堡~$78(2× 無激素雞扒、芝士、洋蔥、本地有機菜、自家秘製醬汁⋯我真係好鍾意呢間舖頭嘅材料,除咗有認證之外,仲要係無激素❤️,真係小朋友食多兩個都唔驚,但係個包咁大個應該一個都飽晒🤣)🍔炸薯條~炸番薯條~再加$28套餐(有驚喜嘅係佢嘅番薯條,番薯好甜,炸到脆卜卜,而且係粗條,又係好大包😂)🍔 有汽士多啤梨瑪黛茶~玄米茶(第一次見呢隻有氣士多啤梨茶,喜歡佢微甜夠健康,而且瑪黛茶係非常有益👍🏻,仲有佢哋嘅玄米茶好香👍🏻👍🏻)
🍔🍔🍔 Power burger🍔🍔🍔

🍔焦脆漢堡~$88