餐廳: My Ahjussi
資訊:

🌸大角咀餐廳種類真係好多 所以我都幾常黎食野 今次黎到呢間韓式cafe 。餐廳天花佈滿左白紗同花花。餐廳有好多素食 同素食朋友黎都唔怕揀唔啱野食,但作為食肉獸嘅我 當然揀番肉食🍙韓式牛肉飯卷 $55另有素牛肉選擇 。飯卷餡料好多,有紅蘿蔔絲,黃瓜。點埋淡麻油食,好香🍖卡邦尼炸雞 $98有6件同12件揀, 我地揀左比較特別嘅卡邦尼炸雞。炸雞脆卜卜,淋上卡邦尼醬,醬汁入面仲有煙肉同洋蔥粒,卡邦尼醬食落完全唔覺得漏,而且同炸雞好夾!🍝韓式海鮮意粉 $72醬汁調味出色,係微辣嘅蕃茄醬味。配料包括蝦,蜆、蟹柳 、魷魚,配料份量都多。呢個價錢仲要包餐飲,性價比超高!🍿焦糖爆谷拿鐵 跟餐+$33賣相非常igable , 咖啡同奶層次明顯,頂層鋪滿焦糖爆谷。加入左焦糖味嘅拿鐵唔會太甜,甜度提升嘅咖啡好有韓國感覺

🍙韓式牛肉飯卷 $55
韓式牛肉飯卷

🍖卡邦尼炸雞 $98
有6件同12件揀, 我地揀左比較特別嘅卡邦尼炸雞炸雞脆卜卜,淋上卡邦尼醬,醬汁入面仲有煙肉同洋蔥粒,卡邦尼醬食落完全唔覺得漏,而且同炸雞好夾!
卡邦尼炸雞

🍝韓式海鮮意粉 $72