之前經過蘇豪區嘅天橋,望到入邊啲人喺度食嘢覺得好chill. 今次終於可以約到朋友來食! 我地好好彩, 被安排在外邊近窗口的角落位置, 好靚! 泰式雞肉金邊粉泰國嘅食物一向都不會令人失望,因為泰國食物嘅香料很充沛,有味道得來又好自然及健康。 這個金邊粉同樣不例外, 金邊粉炒得好乾身, 雞肉都好入味。 佢仲提供埋七味粉 蒜🧄及其他配菜。 成碟都好夠味道及層次。鮮芒椰漿柚子露好足料和creamy, 香芒嘅味道同椰子柚子都好夾。 味道偏濃又甜, 岩喜歡甜食的人。金柚海蝦沙律想讚一讚佢嘅擺盤好靚! 有設計而且色彩繽紛, 未食到睇到都已經好開心。 味道方面當然也不會失望, 蝦有好多隻, 而且大大隻, 調味好岩香港人口味, 配合柚子肉, 不會太油又膩,又能夠飽肚。 岩曬想減肥的人士。泰國青檸手標茶想知手標茶是什麼, 所以同朋友決定試一試佢! 好得意, 口感是清清的,但又好濃既草香味。 不知如何形容。同樣 味道偏濃又甜, 岩喜歡甜食的人。泰式斑蘭奶凍 very good!同樣地,好靚的擺盤設計而且色彩繽紛, 未食到睇到都已經好開心! 奶凍好震動, 食起上來好creamy. 不會太甜, 岩曬本身已經

鮮芒椰漿柚子露

泰國青檸手標茶

泰式斑蘭奶凍 very good!
泰式斑蘭奶凍
泰式斑蘭奶凍

同樣地,好靚的擺盤設計而且色彩繽紛, 未食到睇到都已經好開心! 奶凍好震動, 食起上來好creamy. 不會太甜, 岩曬本身已經好飽的我們。 是一道完美的結束。
  • 泰式雞肉金邊粉