2021-01-31 1188 瀏覽
依間法國餐廳好早之前朋友介紹過後已經想去試但係佢平時十分之full booking,今日襯住最近少啲人食午餐,終於可以試到!果然無令我失望餐廳裝修格調好,坐得十分之舒服,暗暗地好適合同另一半去慢慢傾下計,享受豐富午餐服務方面,侍應們態度好好,而且fill野速度十分之快,好多時你唔洗叫佢地已經主動行埋黎幫你fill,值得一讚食物方面,餐廳只有一款食物供應就係牛扒set包括牛油麵包、沙律、牛扒同任食薯條,如果有預約仲有蛋糕甜品味道方面,沙律菜本身好新鮮,而且餐廳有加左醋,酸酸地非常開胃!作為前菜好合適牛扒我地叫medium rare,黎到已經幫我地切好哂,雖然係叫左三成熟,但牛扒感覺唔會好生,食落好嫩又多汁,餐廳仲有個蠟燭仔係盤下面熱住,等你可以慢慢歎又唔會攤凍,十分細心最後值得一提既就係個薯條,新鮮炸起,熱辣辣之餘仲要唔油膩,我本時小食炸野都忍唔到口食多左幾條最後埋單兩人加埋700蚊,個人認為值得一試!各位可以襯住最近午餐少啲人book 可試下
依間法國餐廳好早之前朋友介紹過後已經想去試

食物方面,餐廳只有一款食物供應就係牛扒set
包括牛油麵包、沙律、牛扒同任食薯條,如果有預約仲有蛋糕甜品

沙律
牛扒