2024-03-14 8 瀏覽
同朋友放工後去九龍灣食西餐,真係好開心!可以一齊品嚐美食同享受放鬆嘅時光。.首先,我地試咗法式手打魚蠔湯。湯嘅質地滑順,魚蠔嘅鮮味好突出。濃郁嘅蠔味,令到我好開胃.接著,我地點咗糖心蛋凱撒沙律沙律。新鮮嘅牛油果同沙律,係我至愛,味道好清新。感覺食得好健康.另外,我地仲試咗明太子原隻軟殼蟹漢堡。軟殼蟹炸得香脆,明太子醬帶嚟一啲咸香味。漢堡包鬆軟,整體口感好豐富。每一口都帶嚟滿足感同啖啖蟹肉嘅享受!.最後,我地試咗招牌柚子脆皮德國豬手。豬手外脆內嫩,柚子脆皮好特別嘅做法,但食落去感覺不俗,而且賣相很好,可以打卡.如果你同朋友想放工後一齊去食西餐,享受美食同傾吓計,可以一試