2020-05-21 86 瀏覽
鑑於最近疫情,已經好耐無出街好好地食餐好,但今日係520又係我同老公既記念日,所以就決定出街食好d同食豪d啦!😅🤣呢間餐廳唔難搵,openrice指示十分清晰,一出地鐵站出口直行就到,地鋪好易搵到。由於我中午打左電話book位所以一去店員先比d搓手液我地消毒雙手同探熱就安排我地入座。Menu上既食物選擇貴精不貴多 而今次我地一係唔叫,  一叫就叫個最貴既拼盤<食肉獸 $988> 拼盤有四個唔同部位既牛:牛舌,西冷,牛三角,和尚頭 (每款4片)牛舌 - 厚切, 重牛味正!西冷 - 油脂感 油花分布平均, 一個字, 正牛三角 - 肉味較濃油脂帶出入口即溶化和尚頭 - 都好食到停唔到口最後叫左個<WAGYU DON $498> 有海膽,和牛,鵝肝,吞拿魚蓉,三文魚籽同炙燒左口魚 - 非常豐富 海膽 - 好好味好新鮮牛肉 - 雖然係五成熟,但入口即溶炙燒左口魚 - 油香吞拿魚蓉同三文魚籽撈埋D飯一齊食,大滿足呀都埋單時仲有甜品送

Menu上既食物選擇貴精不貴多

牛舌 - 厚切, 重牛味正!
西冷 - 油脂感
油花分布平均, 一個字, 正

牛三角 - 肉味較濃油脂帶出入口即溶化
和尚頭 - 都好食到停唔到口

食肉獸

最後叫左個<WAGYU DON $498>

海膽 - 好好味好新鮮
牛肉 - 雖然係五成熟,但入口即溶
炙燒左口魚 - 油香
吞拿魚蓉同三文魚籽撈埋D飯一齊食,大滿足呀

Wagyu Don

都埋單時仲有甜品