2022-08-08 321 瀏覽
一間位於如心廣場西餐廳裝修簡潔全店玻璃屋設計感覺好通透又開揚,座位亦相當闊落,坐得好舒服。食物質素與賣相相當唔錯,系一間非常唔錯的西餐廳。芝士烤雞全日早餐(HKD 78)All Day Breakfast, Baked Chicken with Cheese(Asparagus Roll, Grilled Tomato, Mushroom, Scrambled Egg, Mesclun Salad)賣相好靚,好多食材配搭,顏色鮮艷,未食已經覺得好好食😋烤雞雞肉有肉汁,配上烤到燶燶地D芝士,好香好好味,菇好多汁,蘆筍好新鮮好嫩配上煙肉味道好好,炒蛋好滑有奶香味,陪埋新鮮的沙律菜,非常滿足。

芝士烤雞全日早餐(HKD 78)
2022-07-28
  • 芝士烤雞全日早餐