2023-05-27 2310 瀏覽
今年第一B,竟然係夏天去bb蕉🍖🍖🍖呢間係三訪,最方便一串串pre ready好,唔洗用燒烤叉燒,而且食物種類多,連香蕉都有得燒,如果有埋朱古力醬就更正啦🍫#丸目測有10隻唔同款,芝士丸必燒,中間咬落去爆芝士,要小心🤣龍蝦丸🦞、豬肉丸、芝士腸、紅腸、雞肉腸等。#肉類燒雞翼我鍾意食💜雞全翼雞中翼都有,羊架、牛肉、牛仔骨、雞肉、雞腎、五花腩、豬頸肉、魷魚🦑仲有好多不能盡錄,最鐘意牛仔骨同羊架,唔會醃得太咸,啱啱好!保姆兄就最鍾意食 #多春魚🤣#菜類雞髀菇、冬菇、大葱、韭菜、翠玉瓜、青椒、茄子、南瓜呢啲基本嘢全部都有,不過燒菜嘅時候好容易燒到乾柴,所以餐廳仲提供杯水,俾我哋燒既時候加落去,仲有 #燒菠蘿🍍,勁正,好juice又甜~飲品都茶、汽水、果汁、涼茶、啤酒🍻仲有雪糕🍦不過要額外收費,一班朋友一齊去bbq,絶對係多選擇又好玩~#不過我廚藝不精,燒到燶曬😂😂😂收費:成人$218+50開爐費,價錢合理,燒成晚都得呀喂~
今年第一B,竟然係夏天去bb蕉🍖🍖🍖

#丸

#肉類

#菜類

收費:成人$218+50開爐費,價錢合理,燒成晚都得呀喂~