🥳 依晚小編去睇show,返咗工即刻碌去九龍灣食晚上飯,一早bookmark定依間想食好耐嘅蕃茄仔!🍅[ 亂闖試飲試食 ]🍽 晚市套餐 - 炭燒風味雞扒 (上海麵) 😋😋😋😋😋上枱見到都覺得大碗,雞扒有陣炭烤過嘅味道,肉質嫩身,唔會乾柴。蕃茄湯🍅屬於creamy版,湯色偏奶橙色,甜而唔酸。夾麵食嘅時候,仲會見到細碎蕃茄蓉掛喺麵度 👍🏻🍽 晚市套餐 - 忌廉蟹肉薯餅 😋😋😋😋完全冇諗過蕃茄湯麵嘅專門店會見到有依款小食,😲 見到好驚喜即叫!兩舊有兩隻手指✌🏻嘅厚度,嚟到熱辣辣,咬開見到忌廉、蟹肉🦀同薯蓉混和咗,外面炸得好脆,中間餡料好軟綿 ☺️ 調味唔算濃。🍽 晚市套餐 - 甜品 😋😋😋😋😋又係另一個驚喜😲,依件朱古力🍫蛋糕比想像中濃郁,甜度適中,口感既creamy又柔軟。☺️🍹 晚市套餐 - 無糖香橙桂花龍井 😋😋😋😋有好香嘅桂花味,龍井甘香,無糖飲落好醒神。😚晚餐 💵💵 約港幣$100/人💁🏻‍♀️ 整體成個晚市套餐好完整,每樣水準都唔錯,一人食絕對好飽肚。值得一試!🙆🏻‍♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk !

[ 亂闖試飲試食 ]
🍽 晚市套餐 - 炭燒風味雞扒 (上海麵) 😋😋😋😋😋

🍽 晚市套餐 - 忌廉蟹肉薯餅 😋😋😋😋

🍽 晚市套餐 - 甜品 😋😋😋😋😋

🍹 晚市套餐 - 無糖香橙桂花龍井 😋😋😋😋
有好香嘅桂花味,龍井甘香,無糖飲落好醒神。😚

晚餐 💵💵 約港幣$100/人

炭燒風味雞扒 (上海麵)
忌廉蟹肉薯餅
無糖香橙桂花龍井
2022-10-06
炭燒風味雞扒 (上海麵)
忌廉蟹肉薯餅
無糖香橙桂花龍井