2017-11-06 251 瀏覽
之前食完沙田圍店既lunch後 一直都好想試多次 今次大圍food hunt咁啱見到又有呢間 咁當然要再食下 睇下晚市有咩唔同啦鋪面都幾大 多數就四人位 我地兩個人去到要同人地搭枱睇下餐單先 原來晚市冇set dinner 架 全部都係單點 但係都有好多選擇 睇相又全部都好吸引 好期待我地兩個就先叫左兩個主菜 唔係好識揀就揀左啲係餐單入面大圖架啦 應該唔錯既Parma Ham 火箭菜薄餅個人認為係必點 推薦呢度既pizza同出面好唔同 係好薄既香脆pizza 一開始有擔心過佢太乾 但食完一塊後就即刻好想再食 係我食過最好食既pizza每塊pizza上面有Parma ham 蜜桃 同芝士 食落勁好味 我地好快就食曬啦黑松露野菌燒帶子意大利粉 賣相好吸引 又有黑松露香 但味道就唔會太濃 係啱啱好既感覺再加上幾粒彈牙鮮味既帶子 鮮甜juicy既蜆 整體幾好食 值得一試最後當然要加返個甜品啦 Pavlova蛋白餅賣相好靚 又好食 難怪咁多人推薦啦甜品上面係好滑既cream 中間係芒果雪糕 底部係好脆既蛋白餅 食落好有層次感 但食得多會點嫌太甜 加上熱情果汁後 中和甜度後 酸酸甜甜 更係好食

鋪面都幾大 多數就四人位 我地兩個人去到要同人地搭枱

Parma Ham 火箭菜薄餅