呢間位於紅磡嘅人氣餐廳裝修好似居酒屋,今次book咗位,所以唔使排隊就入到食,Lunch set 好抵食,值得一試👍🏼Lunch set $138 (包括3款前菜+1個麵食+2款串物+1杯飲品)但指定食物需另外加錢虎蝦濃湯麵🍜🍤試咗呢間店最出名嘅湯麵,果然名不虛傳上碟時真係有被驚艷到!湯底好濃郁,麵條彈牙,食落好似食沾麵咁,虎蝦上面仲有啲櫻花蝦,炸過所以特別香同食落好有咬感。但一碗份量都幾大碗,兩個人食都食都好飽,值得一試明太子撈麵🍜湯底同樣好creamy,每食一啖都好入味,但食落就有啲太膩嘅感覺,同同朋友share嚟食就岩岩好串燒亦係必點之選🍖今次食咗燒牛柳粒牛肉質不錯,味道不過不失葡提鴨卷🍇必嗌串燒!估唔到燒肉同熟咗嘅提子一齊食係咁夾。外面嘅煙肉燒到脆卜卜,包住入面嘅提子好juicy,上面仲有咸咸哋嘅醬,好好食芝心茄子🍆🧀芝士夾喺中間,好食鹽燒手羽🍗鐘意食雞翼嘅朋友應該會鍾意,外皮燒到脆卜卜
呢間位於紅磡嘅人氣餐廳

但指定食物需另外加錢

虎蝦濃湯麵🍜🍤
試咗呢間店最出名嘅湯麵,果然名不虛傳

明太子撈麵

明太子撈麵🍜

串燒亦係必點之選🍖
今次食咗燒牛柳粒
牛肉質不錯,味道不過不失

葡提鴨卷🍇

芝心茄子🍆🧀
芝士夾喺中間,好食

鹽燒手羽🍗
鐘意食雞翼嘅朋友應該會鍾意,外皮燒到脆卜卜