招聘中
14天前
14天前
21天前
21天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

一向都有鋪米線引【譚仔三哥】就係我嘅熱門蒲點之一貪佢食物質素有保證 夠曬🌟快🌟靚🌟正今次我嘅一人浪漫🌹包括:❣️香辣回鍋肉蝦仁炆米線❣️麻辣醬銀耳鹿茸菇❣️露絲瑪莉蘋果梳打❣️香辣回鍋肉蝦仁炆米線 :有別於傳統湯米線,今次嘅米線🍜 以全新「炆煮」方式製作,估唔到味道好有驚喜🎉。熱辣辣嘅米線口感同往常一樣煙韌彈牙,夠曬滑溜。吸收咗秘製醬汁後嘅米線沾滿香辣🌶醒胃嘅醬料,香味更為濃郁,令人食指大動🤤以腩肉炮製嘅回鍋肉,吸收🧽咗秘製回鍋肉汁後,味道香濃,啖啖惹味醒胃,口感清爽,唔會有油膩感覺。再配上爽滑彈牙蝦仁及紹菜一同進食,香辣之中不失爽甜嘅味道,令口感更為豐富,真係越食越過癮!另外炆米線還可額外加配其他配料❗❣️麻辣醬銀耳鹿茸菇:全「辛」小食既爽又辣😋銀耳口感爽脆,鹿茸菇味道鮮甜獨特,沾滿三哥秘製、辛香麻辣嘅麻辣汁及帶有粒粒肉碎嘅乍醬之後,香濃惹味,令我食到無停口😋❣️露絲瑪莉蘋果梳打:擁有淡淡玫瑰🌹清香、微微薄荷味道,青檸蘋果梳打味道出奇地夾,酸酸甜甜、夠晒清新,用佢嚟解辣🌶️就最適合不過👍【譚仔三哥】呢個全新香辣回鍋肉蝦仁炆米線絕對屬於米線控必食之選
一向都有鋪米線引

❣️麻辣醬銀耳鹿茸菇:

全「辛」小食既爽又辣😋

❣️露絲瑪莉蘋果梳打:

2021-12-30
  • 香辣回鍋肉蝦仁炆米線,
  • 麻辣醬銀耳鹿茸菇,
  • 露絲瑪莉蘋果梳打